torstai 26. huhtikuuta 2018

Tavoitteiden valintaa

Pähkäilin sadannetta kertaa mitä oikein tekisin elämässäni ja mihin suuntaan haluan lähteä. Tuskailin  eräälle ystävälleni että haluaisin monia asioita, mutta ne tuntuvat olevan ristiriidassa keskenään. Erityisesti pään vaivaa tuotti rakkaan ammattini epävarmuus ja projektiluonteisuus ja jatkuva rahapula, josta johtuen yksin lapsen hankinta tuntuu mahdottomalta. Ystäväni kertoi joskus kuulleensa jonkun gurun neuvon, että valitse yksi tavoite ja pyri sitä kohti, muut asiat seuraavat perässä. En ole täysin vakuuttunut saako sillä tavalla kaiken mitä haluaa mutta tajusin, että en saa mitään ellen suuntaa johonkin.

Päätin siis, että minun tavoitteeni on saada lapsi. Tavoitetta varten tarvitsen rahaa ja vakaamman elämäntilanteen eli toisin sanoen joko lottovoiton tai sopivan työn.

Aika pian päätöksen jälkeen bongasin ilmoituksen työpaikasta, joka liippaa läheltä alaani. Se on vakkari paikka ja työ on varmasti tosi kivaa. Päätin hakea sitä vaikken olekkaan ehkä täysin pätevä ja yllätyksekseni sain kutsun työhaastatteluun. Jos (jollain ihmeen kaupalla) saisin työn pitäisi mun muuttaa toiselle paikkakunnalle ja luopua tosi monista mulle tärkeistä asioista. Mä oon kuitenkin valmis siihen. Uskon että muutos on just sitä mitä tarvitsen!

Nyt sitten vaan peukut pystyyn, että haastattelu menee hyvin! Mulla on vähän huono tapa suunnitella mielessäni asiat tosi pitkälle ennen kuin mikään on varmaa, joten nytkin on jo melkein hedelmöityshoitoaikataulut suunniteltu ja budjetti sekä säästöaikataulu laskettu (kesällä 2019 IVF:ään). Huh huh, toivottavasti en tipahda hirveen korkeelta.6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Toivottavasti tärppää työpaikan kanssa, me pidetään peukut pystyssä ainakin :) Tsemppiä haastatteluun ja tuleviin muutoksiin! Mihin vaan pystyy, jos niin päättää!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä haastatteluun ja tulevaan! Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta. :) Toivotaan, että tärppäisi työn kanssa ja sitä myöten muutkin asiat järjestyisivät parhain päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä olisin todella riemuissani jos nappaisi. Pääsisin vähän lähemmäksi haavetta. :)

   Poista
 3. Myös mun puolestani tsempit tulevaan! Sitkeydellä vaan eteenpäin, tavoitteet kirkkaana mielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Hieman jo oloa helpotti kun päätti sen tavoitteen eikä vaan pähkäillyt. :)

   Poista