tiistai 27. syyskuuta 2016

Synkkääkin synkempi syksy

Äidiltäni löydettiin rintasyöpä. Voiko elämä olla yhtään epäoikeudenmukaisempaa? Ensin menettää kumppanin, jonka kanssa on ollut 39 vuotta, ja heti perään todetaan syöpä. Pakettiin tietysti kuuluu myös käytännön asioiden hoitoa, kuten keskeneräisen talon remontointia, vanhan äidin hoitoa ja vielä hänenkin asuntonsa lähestyvä putkiremontti.

Oma olotila on sekava. Tää kaikki, alkaen ensimmäisistä lapsettomuushoitopettymyksistä päättyen tähän hetkeen on vaan niin liikaa, että olen ihan zombina. Joku kysyy miten voin niin sanon vaan etten tiedä. Yritän järjestellä asioita päässäni kuin palikoita mutta ne ei vaan tule sen paremmiksi. Miten saan hoidettua kaiken? Oman vaativan arkeni päälle tuli tänä syksynä aikamoinen taakka enkä tiedä mistä voisin enää karsia. Ensimmäisenä lähti jo oman raskauden yrittäminen mutta mitä muuta voin jättää tekemättä? Töitä on pakko tehdä vaikkakin vähän vasemmalla kädellä just nyt.

Päätös siitä, että yritetään saada vaimo raskaaksi oli aivan oikea. Kaiken tämän keskellä lapsen saaminen tuntuu erityisen tärkeältä. Elämän pitää voida jatkua ja perhe on tärkein kaikesta. Voi kumpa tulisi se päivä kun äitini saa pitää lapsenlastaan sylissä.

Vaimollani on tänään lääkärin kanssa puhelinaika ja he käyvät läpi verikokeiden tuloksia (kilpirauhanen ja joku muu) ja sopivat jatkosta. Jos kaikki näyttää hyvältä niin uutta inssiä kohti. Lääkäri ehdotti että hoidot tehdään luonnonkiertoon ja sitä vaimonikin haluaa. Minä toivoisin, että silti katsoittaisiin ultralla sitä follikkelia etukäteen miltä näyttää. Saa nyt nähdä mitä sopivat. Näillä näkymin ovis saattaisi olla ensi ma-ti, ehkä aikaisintaan sunnuntaina.


13 kommenttia:

 1. Voi ei, teillä on kyllä nyt mielettömän rankka syksy. Toivotaan että vauva-asiassa onni olisi nyt myötä pian kaiken epävarmuuden ja surun keskelle iloa tuomaan. Hyvää vointia myös äidillesi ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Lämmin halaus ja voimia teille erityisesti tähän päivään <3 <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Kyllä teitä nyt koetellaan! Voimia ja jaksamista arkeen ja paljon tsemppiä seuraavaan yritykseen. Toivotaan, että sieltä tulisi positiivisia uutisia. :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, jaksamista ja paljon voimia! Toivottavasti pian saisitte hyviä uutisia tuomaan hieman valoa näin ikävinä aikoina..

  VastaaPoista
 5. Voimia teille ja jaksamisia !

  VastaaPoista