torstai 26. toukokuuta 2016

Vuotoa!

Nyt mä kyllä tuun hulluksi! Kävin jonkin aikaa sitten vessassa ja paperiin tuli jotain rusehtavaa. Ei tunnu menkoilta... ainakaan vielä. Laitoin eilen illalla viimeisen lugesteronin ja aiemmin menkat on tulleet vasta noin puolentoista vuorokauden päästä.

Tietysti olen lukenut, että vuotoa voi tulla alkuraskaudesta, silti nyt on vähän surullinen olo jo valmiiksi. Itseasiassa tässä kun kirjoitan niin samalla alkaa alaselkäkin vähän juilia menkkamaisesti. Ihan hirvee olo henkisesti. En pysty tekemään mitään. Tarkkailen vaan jatkuvasti miltä tuntuu.

Mulle tuli tänään aikamoiset alleriaoireet/flunssa. Mietin, että pahoinvointi on voinut johtua siitä. Nytkin räkä valuu ja nenää ja vähän silmiäkin kutittaa. Samalla etoo.

Kävin ostamassa tänään ClearBluen puikon. Saas nähä tuleeko sille käyttöä. Päässä vaihtelee toivo ja epätoivo.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä!! Ei tässä voi muuta sanoa. Toivotaan nyt vielä kuitenkin sitä positiivista tulosta. Pidän peukkuja pystyssä <3

  VastaaPoista
 2. Täällä on myös peukut pystyssä! Vuotoa voi tosiaan tulla alkuun, ja flunssan oireet tulee monelle ennen positiivista testiä. Tsemppiä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä. Vuoto ei ole alkanut kunnolla, joten vähän vielä elättelen toivoa. Maha kuitenkin turposi palloksi ja selkää särkee ajoittain. Tuntuu jo aika paljon menkoilta. Kunnon mahakipu vaan puuttuu ja se kirkas vuoto. Jos aamulla tilanne on sama niin testaan. Eiköhän ne menkat yön aikana ala jos on alkaakseen.

   Poista