tiistai 24. toukokuuta 2016

Naurattais ellei vähän ärsyttäis!

"Raskausoireita" osa miljoona. Kun pääsin eroon siitä selkäkivusta niin huokasin helpotuksesta, että nyt odottelen ihan rauhassa vaan sinne perjantaille enkä korvaanikaan lotkauta millekään tuntemuksille enää. Kaikki kun tosiaan on jo tunnettu ja sataan kertaan. No okei. Vähän liiottelin.

No eilen sitten touhuilin pihalla ja mulle tuli huono olo. Siis semmonen matkapahoinvointi-huono-olo. Ajattelin, että oon saanu liikaa aurinkoa (vaikkei se koskaan muhun vaikuta niin, oon sentään ollut vuosia ulkotöissä) ja kävin hakemassa lierihatun päähäni. Huono olo tuli aalloittain aamupäivästä alkuiltaan saakka. Tottakai mieleeni pälkähti heti, että voisiko se olla?! Tein parhaani tullakseni järkiini ja sainkin mielikuvitukseni aisoihin.

Tänään sama homma kuitenkin jatkui. Paitsi että mukana oli röyhtäily. Jos huomenna oksennan niin teen ihan varmasti sen raskaustestin!

Luulisi, että tähän menessä on jo tajunnut tän jujun. Mä oon aina varma, että oon raskaana. Kunnes en enää oo. Ihan sama mitä mä yritän järkevänä itselleni sanoa. Syvällä sisällä on se ikuinen optimisti joka vakuuttuu pienimmästäkin merkistä.

Voi kumpa mä ihan oikeesti olisin yksi niistä harvoista joiden raskauspahoinvointi alkaa jo viikolla 3+4!

14 kommenttia:

 1. Mulla ei ole ollut lievää etomista lukuunottamatta raskauspahoinvointia, mutta röyhtäily (ja kaasuttelu) oli läsnä ainakin 12. viikon loppuun asti. Joten pidetään peukkuja että pahoinvointi ja röyhtäily olisi the real deal!

  Onko huomenna jo Pregnylin vaikutus muuten ohi? (10 päivää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pistin Pregnylin torstaina eli siitä on nyt 12 päivää. Ei siis pitäisi enää näkyä testissä. En kuitenkaan meinaa tehdä sitä vielä huomenna. Jos pahoinvointi tulee huomennakin niin sitten ehkäpä torstaina testi. Jos oireet johtuu raskaudesta niin kyllä sitten pitäisi testissäkin näkyä. Kiitti peukuista! :D

   Poista
 2. Mullakaan ei tuossa vaiheessa pahoinvointia ollut, mutta sehän on täysin yksilöllistä. Joten pidetään edelleen peukkuja! Itse sain plussan Clear Bluehun tuossa vaiheessa (testipäiväni oli perjantai). Mutta varminta on toki odotella sinne perjantaille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vaan yksi testi kotona ja sekin joku One step puikko. Ei ehkä edes kovin herkkä. En viitsi vielä testailla kun haluisin pärjätä tuolla yhdellä. Ja toivottavasti päästä kertarysäyksellä tästä epätietoisuudesta. Haluaisin kyllä. Toisaalta ainahan sitä voi hakea apteekista uuden.... (tää on hirveetä! :D )

   Poista
  2. Me testattiin dpo12 halpisliuskalla -> haamu. Dpo13 liuska edelleen haamu, mutta Clearbluen puikko antoi vahvan plussan. Dpo16 Clearbluen digitaalinen antoi 2-3 viikkoa. Jos vielä joskus yritetään plussailla niin harkitsen suoraan CB-puikkojen käyttöä. Ne maksaa sen 5-6€/kpl.

   Poista
  3. Joo mäkin päätin, että käväsen tänään apteekista hakemassa jonkun vähän luotettavamman testin. Sit kun perjantaina testaan niin haluan olla kerralla varma. Tai no ainakin varmempi kuin tolla testillä mikä nyt on odottamassa.

   Poista
 3. Mulla tosiaan tuli CB nega vielä dpo11 ja plussasin CB dpo14. Välissä oli niitä OneStep haamuja. Malttia suosittelen, mutta eipähän se omallakaan kohdalla onnistunut odotella virallista testipäivää :D Vielä ei ole pahoinvointia, ainoastaan alavatsatuntemukset edelleen ja rintojen turvotus.
  Toivotaan että tällä kertaa teilläkin tärppäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on ainakin meneillään aikamoinen plussa-aalto. Jospa mekin päästäisiin sen kyytiin. :) Mulla ei ole ihmeemmin mitään tuntemuksia vatsassa. Tai itseasiassa mitään muutakaan paitsi se ajoittainen matkapahoinvointi. Mä yritän pysyä tiukkana testaamisen kanssa. Ei perjantaihin ole enää kun 2 yötä.

   Poista
 4. Mulle tuli kans parin päivän päästä kiinnittymisestä huonoa oloa ja röyhtäilyä ;) Oi, tärppäispä teillä tällä kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötäelämisestä! :) Kyllä tänäänkin keskiviikkona huono olo ja röyhtäily jatkuu. Huh, kun on jännää taas.

   Poista
 5. Toivottavasti nyt tärppää! *peukku* Onhan tällä kertaa ollut erilainen kuvio hoidoissa, joten oireet voi olla ihan oikeitakin!;) Mä kyllä hankkisin jonkun muun testin kuin One Stepin. Ei ole pakko olla CB, mut vaikka joku halvempi puikkotesti apteekista. Mä en nimittäin ole ikinä saanut One Stepillä plussaa, vaikka on jo yksi lapsi ja toinenkin todettu jo pariin kertaan ultrassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peukku on varmasti tarpeen! Joo mä haen jonkun toisenkin tuohon. Testaan sitten molemmilla. :D

   Poista
 6. Pidän sormet ja varpaat ristissä, että tuo uusi oire ilmoittelisi plussasta! Onneksi olette jo loppusuoralla piinapäivissä, ei enää kauaa tarvitse odotta! :)
  Itse en tuntenut voimakasta pahaa oloa, vaan lähinnä lievää etovaa oloa. Mutta kyllä jotkut jo oksenteleekin tässä vaiheessa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ei tääkään varsinaisesti kovin voimakasta ole. Just semmosta etomista. Hetkittäin ainoastaan pahenee eikä tosiia ole ollut lähelläkään oksentaa. Röyhtäyttää kyllä vieläkin. Eiköhän nää pari päivää kestä kun on tähänkin saakka kestänyt. :D

   Poista