torstai 19. toukokuuta 2016

Jos aika kuluu mielestäsi liian nopeasti, yritä tulla raskaaksi

Niinpä niin. Aika matelee. Huomenna vasta viikko inssistä ja voin kuvitella, että se toinen viikko menee vielä hitaammin. Ajan matelusta huolimatta mun mieliala on ollut tosi hyvä. Mä teen töitä parhaillaan omien aikataulujeni mukaan ja on ihanan stressitöntä. Päätin myös ottaa tämän kierroksen oikein rennosti. Join jopa lauantaina pari lasia skumppaa ja vähän olutta juhlissa. Osittain siksi, etten halunnut kiinnittää huomiota juomattomuuteeni ja toisaalta siksi kun vaan halusin.

Mitään oireita ei tietystikkään ole. Jos se hedelmöittyminen onkin tapahtunut niin kiinnityminen on varmaan vielä edessä. Lääkkeistä toisaalta tulikin oire nimittäin järkky rintojen turpoaminen ja kipeytyminen melkeinpä heti oviksen jälkeen.

Käytän nyt ensi keskiviikkoon saakka Lugesteronia. Mun piti aloittaa jo maanantaiaamuna mutta muistin sen vasta illalla. Toivottavasti puolikkaan päivän myöhästyminen ei haittaa.

Vähän oon jo valmiiksi miettinyt mitä jos tuleekin nega. Lohduttava ajatus, että jo heti parin viikon päästä siitä olisi toinen yritys. Toisaalta tosi pelottava ajatus, että se tulisi olemaan mun viimeinen klinikkainseminaatio.

Tavoite on pysyä vielä viikko tyynenä mutta positiivisena. Pitäisköhän testata meditaatiota?

7 kommenttia:

 1. Täälläkin vajaa vko vielä piinaillaan, maanantaina 23.5 pitäis alkaa menkat. Myös me käytiin viikko sitten terassilla siideriä ja vkl kuoharia raflassa. Ma alkoi ekoja oireita tulla, aiemmat yritykset olleet oireettomia. Jännittävää! Peukut pystyssä että onnistuisi niin teillä kuin meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillähän on testaus ihan kohta! :D Toivottavasti meille tulee plussat! :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että olet nyt yrittänyt ottaa rennommin. Toivon todella, että nyt olisi se teidän kuukausi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta toiveesta. Jospa se tulisi todeksi. :)

   Poista