lauantai 21. toukokuuta 2016

Alaselkäkipu

Raivostuttava alaselkäkipu. Viime kerralla näihin samoihin aikoihin mulla oli yhden illan aika kova menkkakipumainen alaselkäkipu. Siis siinä juuri mahdollisen kiinnittymisen aikoihin tai jälkeen. Tästä johtuen olin hyvin vakuuttunut siitä, että nyt nappasi. No eipä napannut ja tuskin mitään kovin ihmeellistä kiinnittymisyritystäkään oli koska siinä kierrossa muistaakseni testailin jo aika alkuvaiheessa. Puhtaita negoja kaikki.

Nyt tämä alaselkäkipu on palannut ja jomotellut koko päivän. Erityisesti paikallaan seisoskelu saa aikaan alaselkä- ja nivusvihlontaa. Mua ärsyttää. Miksi just nyt pitää jomotella? Onneksi tästäkin "raskausoireesta" on jo kokemusta niin en ala turhaan toivomaan mitään. Mietin, että voisiko tämä liittyä jotenkin Pregnyliin? Molemmilla kerroilla meinaan käytin sitä.

Tällä kertaa meillä ei olekkaan enää niitä kauppanpäällisraskaustestiliuskoja ja ostettujakin on enään 1 jäljellä. Testaan siis vaan kerran. Meinaan testata perjantaina koska lähdetään viikonlopuksi mökkireissulle mun perheen kannssa ja haluan tietää etukäteen. Tarvitsen kuitenkin sen yhden päivän pään selvittelyyn oli tulos mikä tahansa.

2 kommenttia: