maanantai 14. maaliskuuta 2016

Jännitäviä aikoja!

Viimeinen vuosi on ollut monella tapaa erilainen kuin ennen. Mun työkuviot on mennyt ihan uusiksi ja olen saanut paljon mahtavia työtilaisuuksia. Lisäksi vielä hoidot ja niiden aiheuttama tunteiden vuoristorata. Muutenkin mun seesteisestä elämästä on tullut aika kiireistä. Ennen hyvin tyhjä kalenteri on nyt buukattu tupaten täyteen. Nälkä myös kasvaa syödessä ja hain kaiken päälle vielä maisteriopintoihin.

Tänään sain tietää, että mut valittiin seuraavaan vaiheeseen opiskelijavalinnassa. Jo tähän saakka pääsy on ihan mahtavaa, mutta nyt alkaa jo hiukan jännittämän pääsenköhän oikeastikkin sisälle. Tulokset tulevat varmaankin joskus kesällä.

Välillä mietin miten saan kaikki palikat sopimaan keskenään. Työ, opiskelu ja raskaus/lapsi. Sitten taas muistan, että ainoa toteutunut asia näistä on työ, joten turha vielä miettiä asiota joiden saavuttamisesta en voi olla varma. Saattaahan se olla, että olen vielä parinkin vuoden päästä ihan samassa vaiheessa näiden asioiden kanssa kuin nyt. Turha siis etukäteen stressata.

Nyt nautiskelen tunteesta, että olen saavuttanut ainakin yhden pienen tavoitteen. Ehkäpä ne loputkin jossain vaiheessa toteutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti