keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Unohdus

Unohdin soittaa klinikalle, ettei onnistunut. Muistin sen eilen, kun alkoi tulla ovistuntemuksia. Olo on ollut aika mahtava. Se oli ihan oikea päätös, että yritän unohtaa koko jutun hetkeksi. Soitin vihdoin tänään klinikalle ja kerroin, ettei onnistunut. Kätilö puhelimessa pahoitteli, mutta halusin puhelun vaan äkkiä ohi. En jaksa yhtään velloa epäonnistumisessa. Sanoin, että yritetään huhtikuussa uudestaan ja otetaan lääkkeet mukaan kuvioon. Soittelen siis huhtikuun kierron ekana päivänä ja varailen aikaa ultraan.

Unohtaminen on ihanaa, mutta samalla unohdan kaiken muunkin. Esimerkiksi nyt vaikka sen päätöksen, että pudotan 5kg painosta inssiin mennessä. Mitään ei ole tapahtunut sen suhteen. Mulla on koko helmikuu ihan hirveesti töitä, niin aikaa eikä energiaa ole mihinkään ylimääräiseen. Ikävä kyllä mulla on tapana karsia ensimmäiseksi ruuanlaitosta ja liikunnasta. Eli vapaat hetket lataan akkuja sohvalla voileipä kädessä. Ei hyvä.

Jospa nyt alottaisin vaikka siitä, että ihan oikeestikkin lopettaisin turhan herkuttelun. Lenkkeilyn aloittamista en uskalla vielä luvata. Täytyy odottaa, että tiet on vähemmän liukkaita. Tää on jo hyvä alku, että muistin mikä se suunnitelma olikaan.

Sain kouluhaun tehtyä mutta en odota ihmettä sisään pääsyssä. On kuitenkin kiva kun on muutakin odotettavaa kuin ovikset, inssit ja raskaustestitulokset.


5 kommenttia:

 1. Joskus tekee hyvää, että jotain unohtuu. :)

  Ihan mielenkiinnosta: onko teitä ohjeistettu soittamaan klinikalle negatiivinen tulos? Meillä on mennyt negan kertominen luontevasti uuden folliultra-ajan varauksen yhteydessä. Joulukuun negatiiviseen päättynyt yrityskierto aloitti kuukauden tauon emmekä olleet tuloksen osalta klinikkaan yhteydessä. Positiivisen raskaustuloksen lääkäri neuvoi ilmoittamaan ensimmäisen inssin yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meille lääkäri ohjeisti, että soittaa miten kävi. Samalla sitten on suunniteltu jatkosta, eli folli-ultran varausta tai muuta suunnitelmaa.

   Poista
  2. Positiivinen vastaus lie tärkein noin niiku luovuttajan rekisterimerkintöjenkin puolesta. Mut meilläkin kyllä kanssa pyydettiin ilmoittamaan tulos joka tapauksessa. Varmaan senkin takia (eteenkin kun kyseessä on kotimainen luovuttaja) ettei vahingosssakaan käy niin, et raskaus alkaa, mutta sitä ei rekisteröidä Valviraan meneviin tietoihin.. Ja siksi et klinikka tietää varmuudella meneillään (tauolla vai raskaana?) kun heitä hedelmöityslaki sitoo vahvasti.

   Poista
 2. Herttileijaa, pistäkää nyt bloginne tausta ja teksti luettavaksi - eli teksti tumma ja tausta vaalea. Tämä on yksi perusasioista internetsivustojen teossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi anonyymi. Koen ainakin toistaiseksi tämän tyylin toimivaksi itselleni. Näen tekstin oiken hyvin.

   Poista