lauantai 27. helmikuuta 2016

Lomalla!

Mä oon ollut tosi väsynyt. Tein tämän helmikuun ihan hulluna töitä ja kaikki vapaa-aika on mennyt levätessä. Torstaina oli viimeinen työpäivä ja nyt lomailen koko ensi viikon. Ihanaa! Kiireisyys on pitänyt myös lapsiajatukset taka-alalla ja ei ole tullut tänne kirjoiteltua. Jotenkin oudosti vieläkin on semmoinen olo, ettei oikein jaksaisi ajatella hoitoja. Pari päivää sitten alkoi uusi kierto ja vähän kalenterin kanssa katselin mille päiville se huhtikuun yritys sijoittuisi. Sielläkin on hieman hässäkkää elämässä, joten saattaapi olla, että kiertojen pituuksista riippuen seuraava inssi olisi vasta toukokuussa.

Nyt mun pitäisi keskittyä tähän omaan hyvinvointiini. Haluaisin innostua liikunnasta mutta se on hyvin haastavaa. Ostin ehkä viikko sitten semmoisen aktiivisuusrannekkeen. Se kyllä innosti kävelyyn ja arkiliikuntaan. Huomasin, että kävelen ihan perus työpäivänä helposti sen suositellun 10000 askelta ja kiireisenä päivänä askeleita tulee 14000. Ikävä kyllä gigantin halvin aktiivisusranneke ei ollut sitä parasta laatua vaan meni jo rikki. Täytyy mennä palauttamaan se ja ottaa tilalle joku toinen. Jospa se innostus löytyisi kun tässä pääsee lomailun makuun.

Mulla on myös iho todella huonossa kunnossa. Tuntuu niin masentavalta, kun ei ole edes hyvää syytä olla ilman lääkkeitä. Mä oon nyt yli vuoden ollut tauolla biologisista lääkkeistä ja tulevaisuudessa pääsen niitä käyttämään sitten kun en enää imetä. Nyt vaan pitäisi ensin tulla raskaaksi. Ja saada se vauva. Pelkään, että tää tulehdustila vaikuttaa mun hedelmällisyyteen vaikka lääkäri sanoikin, että psoriaatikoilla ei ole havaittu normaalia enempää lapsettomuutta. Eniten ahdistaa kuitenkin jatkuva kutina ja kipu sekä tietysti ulkonäkö. Olen siinä kunnossa, että en todellakaan haluaisi esiintyä missään julkisesti edes t-paidassa. Olisinpa se tyyppi, joka pystyy pää pystyssä olla välittämättä muiden katseista ja ajatuksista. Monissa asioissa pystynkin, mutta jotenkin en tässä just nyt.

Joinain päivinä on hieman raskasta olla niin monella tavalla erilainen.

6 kommenttia:

 1. Voi, tuo kirjoituksen viimeinen lause oli jotenkin pysäyttävä, minusta tuntuu monesti samalta. Todella harmi että iho vaivaa niin kovasti :( Omaan hyvinvointiin panostaminen on välillä kyllä niin vaikeaa, se unohtuu minulta tosi helposti kun on kiirettä töissä ja stressiä - olen ollut tämän viikon todella väsynyt ja tympääntynyt töissä ja perjantain testipäivä on jännittänyt hirveästi, niin herkkuja on tullut kyllä syötyä kaksin käsin! Nyt pitää vähän ryhdistäytyä (ja jättää suklaamunien syönti vähemmälle!) Nautihan lomailusta! Terveisin, Kesälomasta jo kovasti haaveileva :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se oma hyvinvointi jää helposti kaiken muun jalkoihin, varsinkin jos sen eteen pitäisi nähdä vaivaa. Mulla ainakin hoidot vei kaiken henkisen energian ja siihen päälle vielä työt ja muu elämä, niin viimeisenä mielessä oli lähteä lenkille. Hirveesti tsemppiä sinne. Saisi se kesä tulla pian. :)

   Poista
 2. Jos sullakin oli käytössä Polarin looppi, niin juurikin se samainen hajosi meilläkin.. (sori, todella materiaalinen kommentti!) - pitää yrittää saada se vaihtoon ja parempaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla on tommonen Airon-merkkinen. Siitä katkesi usb. Toivottavasti uskovat, etten todellakaan mitenkään väkivaltaisesti sitä kohdellut. Muuten kyllä tykkäsin konseptista, joten joku täytyy kyllä hankkia tilalle. :)

   Poista
 3. Rentouttavaa lomaa, nautihan ansaituista vapaista! :)

  VastaaPoista