lauantai 30. tammikuuta 2016

Positiivinen vaikka hammasta purren!

Eilinen oli synkkä. Ehkäpä synkepi kuin olisi pitänytkään olla. Pystyin ajattelemaan vaan sitä pahinta tulevaisuusnäkymää jossa olen uhrannut vuosia aikaa, tuhansia rahaa, mielenterveyden ja parisuhteen onnellisuuden kunnes lopulta on pakko luovuttaa. Päätös luovuttaa ja elää lapsettomana on ehkä se pahin ajatus kaikista. Se tuntuu tuntui vaan isolta mustalta kuopalta siellä tulevaisuudessa jonne lopulta väistämättä tipahdan.

Ravasin ympäri kämppää ja itkeskelin kunnes oli pakko lähteä töihin illalla ja olla reipas ja iloinen. Kerran itkin vessassa kun kävin hakemassa semmoisen lapsille tarkoitetun Babybjörn-pikkujakkaran, että yletyin kurottamaan. Kiipeääkö kukaan meillä semmoisen päälle ylettääkseen pesemään käsiään?

Tänään olen ollut vihainen. Ärsyyntynyt itseeni, ärsyyntynyt söpöihin vauvamainoksiin, ärsyyntynyt surullisuuteeni sekä tekopirteyteeni. Vihalla selviää eteenpäin mutta se ei ole kovin kummoista elämää, siksipä päätin olla positiivinen. Fake it until you make it.

Tehtiin suunnitelma. Yritetään vielä kaksi inssiä. Otetaan avuksi kaikki lääkkeet mitkä ikinäkään voisi auttaa. Jos ei onnistu niin sitten aletaan säätämään IVF:ään. Jos se ei onnistu niin sitten... no paras onnistua. Voisi olla järkevämpää mennä suoraan IVF:ään mutta meillä ei ole siihen rahaa vielä pitkään aikaan ja mä haluan yrittää mahdollisimman pian uudestaan.

Seuraava inssi voisi olla huhtikuussa jos klinikkapäivät vaan saa soviteltua työaikatauluihin. Siihen mennessä meinaan olla 5 kg kevyempi. Jospa vaikka siitä olisi apua.

ps. Tosiaan ne menkat alkoivat heti torstai-iltana. Olis säästynyt raskaustestin hinta jos olisin vaan ootellu sinne oikeeseen testipäivään perjantaille.

2 kommenttia:

  1. Voi itku :( Tule pian huhtikuu! Siihen asti saadaan toivottavasti lukea ruoka- ja liikuntapäivityksiä ;)

    VastaaPoista
  2. Voi harmi että ei vieläkään onnistunut, olin tästä kerrasta melkein varma! Voimia ja halauksia tosi paljon!

    VastaaPoista