sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Piinapäivien piina!

Noni. Löytyihän se semmoinen raskausoire jota en ole vielä kokenut. Nimittäin selkäkipu. Koko eilisillan mulla jomotti alaselkää just samalla tavalla kun menkkojen ekana päivänä. Ja kyllä. Rikoin taas lupaukseni ja googletin. Joten tässä sitä sitä taas ollaan. Raskaana kunnes toisin todistetaan.

Mä olen tosi turhautunut ja ärsyyntynyt itseeni. Hetken ehdin jo kuvitella, että tällä kertaa osaan ottaa rauhallisesti ja tyynesti vastaan kaikki tuntemukset. Se on mun suurin pelko, että olen täysin varma raskaudesta eikä sitä ole koskaan ollutkaan. Joka ikinen tuntemus vain vahvistaa mun varmuutta eikä aivot ota vastaan järjen ääntä. Ja mä oikeesti olen järkevä ihminen!

Kirjaanpas huvikseni oireita mitä mulla on ollut missäkin yrityksessä:

1.
- kipeät rinnat
- herkkä hajuaisti
- huono-olo

2.
- pikku tippa verta paperissa viikko inssistä

3.
- vatsaa nippailee
- rinnat on kipeet
-alaselkää särkee (hei oonhan mä kokenut myös tämän!)

4.
- flussainen olo
- lämmön nousu
- outo euforinen olo
- himo cocikseen

Teki ihan hyvää lukea noita edellisiä yrityksiä. Sain vähän mun päätä pois pilvistä ja hieman realistisemman katsantokannan. Tai itseasiassa just nyt mulla on semmonen olo, että ei tääkään kerta onnistunut kuitenkaan. Haluaisin olla neutraalin positiivinen ja hyväksyä tyynesti kaikki vastaan tuleva mutta se tuntuu mahdottomalta. Päässä velloo jatkuvasti juupas - eipäs taistelu ja mua turhauttaa kun en voi mitenkään vaikuttaa lopputulokseen.

Päätin testata jo torstaina koska mulla on silloin vapaapäivä. Eiköhän se tulos jo 13 päivää inssistä ole luettavissa. Eikä pregnylinkään pitäisi enää vaikuttaa koska pistin sen keskiviikkoiltana ja torstaina siitä on 15 päivää.

Enää neljä päivää.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! peukut pystyssä täällä! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Tsemppiä myös teille! Monta kertaa miettinyt miten teillä menee. Toivottavasti paremmin. <3

      Poista