torstai 21. tammikuuta 2016

Ei tunnu missään

Huomenna on viikko inssistä. Nyt voin rehellisesti sanoa, että aika on mennyt todella nopsaan. Toisaalta se ajan matelu luultavasti alkaa vasta kun H-hetki alkaa lähentyä. Tällä kertaa erikoista on ollut se, ettei ole ollut mitään erikoista. Ei siis edes niitä normaaleja oviksen jälkeisiä oloja. Mulla on yleensä rinnat kipeät ja turvoksissa melkein puolet ajasta. Se alkaa oviksesta ja loppuu muutama päivä menkkojen alkamisesta. Tämä on oikeasti aika häiritsevää ja pahimillaan aika tuskallistakin. Mutta tosiaan, nyt ei tunnu missään.

Positiivinen tyyppi päässä sanoo hyvä vaan, että nyt tuntuu erilaiselta kun yleensä. Sitten taas se pessimisti realisti varottelee ties millä hormoonihäiriöillä. Minä siinä välissä lallattelen sormet korvissa, ja yritän olla kuuntelematta kumpaakaan. Aika hyvin oon onnistunutkin.

Viikon päästä olotila on luultavasti aika tuskainen. Mietin jo valmiiksi miltä tuntuu mennä perjantai-illaksi töihin kummassakaan tapauksessa. Onneksi töissä ei ole hirveästi aikaa ajatella omia juttuja.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) Toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa! Tsemppiä nyt oikein olan takaa!! :) Tämä voi olla se ratkaiseva kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Toivottavsti on se ratkaiseva kerta! Kyllä viidennellä kerralla olis ihan kohtuullista universumin tulla vähän vastaan tässä asiassa. :D Jos tarkoitus on oppia jokin läksy elämästä niin ehkä sen olisi oppinut jo.

   Poista
 3. Tsemppiä vielä toiseen piinaviikkoon ja pidetään peukkuja parhaalle mahdolliselle tulokselle!

  VastaaPoista