tiistai 15. joulukuuta 2015

Ovulaation metsästäjä vauhdissa taas

Taas sitä mennään. Tänään pissasin ekaa kertaa tikkuun tässä kierrossa. Tikkuun ilmestyi todella haalea viiva. Nyt on siis kp 11 ja odottelen positiivista tulevaksi aikaisintaan kp 14. Mitä luultavimmmin se tulee kuitenkin kp 16-18.

Nyt meinaan testata todella perusteellisesti. Ensinnäkin ajattelin testata ylihuomisesta alkaen aamuin illoin. Toiseksi heti kun viiva alkaa vähänkin vahvistua, testaan sekä tikulla (one step-halpistikku) että clearbluen digitaalisella. Tavoite on saada ajoitus täydelliseksi. Jos positiivinen tulee illalla meinaan pyytää klinikalta, aamulla sinne soittaessani, että pääsisin jo samana päivänä inssiin. Jos se muuttuu positiiviseksi vasta aamulla niin sitten menen ihan normaalisti vasta seuraavana päivänä. Paitsi tietysti jos plussa tulee perjantaina tai 22.12 (joka on klinikan viimeinen aukiolopäivä) joissa tapauksissa menen tietysti myös samana päivänä.

Jännää mutta jollain tavalla myös epätodellista. Olin niin asennoitunut pitkään taukoon, etten osaa ottaa tätä todesta. Se on ihan hyvä koska en jaksaisi stressata enää yhtään. Tässä onkin taas ihan hirveetä kiirettä elämässä, ettei olis aikaakaan stressata ja vatvoa tätä. Hyvä jos kerkiää edes joulua viettämään!


8 kommenttia:

 1. Meillä alkoi tikutus eilen. Vielä ei ole mitään ovulaation merkkejä.

  Luovuin One Step-testien käytöstä parin kierron jälkeen. Ne kun ei tuntunut ekan kierron jälkeen enää toimivan. Clearbluella koko testauspätkä (kerran päivässä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mille päivälle te odotatte ovista?

   Mä haluan käyttää molempia koska pelkään niitä Clearbluen vääriä positiivisia (lääkäri varoitteli kesällä). Erityisesti nyt kun mennään ilman folliultraa niin pakko olla extra-varma. Toisaalta mulla on aina kyllä näkynytkin myös noilla One Stepeillä.

   Olispa kiva kun meillä molemmilla menis putkeen! :)

   Poista
  2. Ovulaatio voi osua melkein mille päivälle vaan torstain ja tiistain välillä. Tässä kierrossa oli lääkeapua ensimmäistä kertaa, joten senkään vuoksi ei voi arvioida kovin tarkasti. Perjantaina olisi kp 16, maanantai olisi kp 19. Viime kierrossa plussa tuli kp 19.

   Tänään juuri tehtiin suunnitelma lääkärin kanssa follikkeliultrassa, että jos ei perjantainakaan ole positiivinen, tehdään inseminaatio pregnylin kanssa.

   Olisi tosiaan kivaa, että molemmilla olisi lykky joulun alla. :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä plääniltä. Täällä peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä oviksen metsästykseen! Toivottavasti osuu hyvälle päivälle ja tuottaisi tulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin sormet ristissä, ettei vaan tulis lauantaina.

   Poista
 4. Voiko postaamattomuudesta päätellä, että ovulaatio ei osunut lauantaille?

  VastaaPoista