tiistai 8. joulukuuta 2015

Kuumeista odottelua

Mulla oli lauantaina tän vuoden viimeinen työpäivä, jonka jälkeen lähdin suoraan junalla entiseen kotikaupunkiini pikkujouluilemaan ystävieni kanssa ja viettämään itsenäisyyspäivää vanhempieni luo. Oli hauskat pikkujoulut ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa vanhoja ystäviä mutta hieman juhlimista varjosti se, että multa lähti lähes kokonaan ääni jo alkuillasta. Aamulla ääntä ei tullut enää yhtään ja keuhkoputki tuntui siltä, että se on vuorattu rappauslaastilla. Nämä oireet yhdistettynä pikkujouluilun seurauksiin tekivät tästä itsenäisyyspäivästä aika kurjan. Ja jotta kiputila olisi mahdollisimman kokonaisvaltainen alkoi mulla menkat lauantaina, joten sunnuntaina mahakipukin oli pahimmillaan.

Mulla oli jo viime viikon puolessa välissä kurkkukipua ja ehkä vähän lämpöilyäkin mutta halusin hoitaa viimeiset työpäivät kunnialla ja nähdä kavereita pitkästä aikaa, joten jätin olon huomiotta. Niinhän siinä kävi (kuten ahkerilla työntekijöillä yleensäkin ;)), että flunssa paukahti päälle oikein kunnolla kun loma alkoi. Nyt mulla on kurkku kipeä, keuhkoputki täynnä limaa, ääni on pihinää ja lämmöt sahailee ylös alas. Tää on kyllä pahin flunssa vuosiin.

Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin! Niin kuin tossa aiemmin mainitsin niin mulla alkoi menkat lauantaina. Se voisi siis enteillä sitä että ovis tulisi ennen kun klinikka jää joulutauolle. Klinikka on viimeistä päivää auki tiistaina 22.12 ja se on kierron päivä 18. Mulla tulee ovis kekimäärin kp 17. Ovis on toisaalta tullut joskus niinkin myöhään kun kp 21, joten en vielä nuolaise. Ja onhan tuossa 19.12 myös yksi lauantai joka osuu kp 15 eli jos huono tuuri käy niin plussa pamahtaa silloin.

Jos tähdet on kohdillaan ja päästään inssiin niin suunniteltiin mennä ihan sokkona. Ei käydä folliultrassa eikä ultrata edes inssin yhteydessä. Syitä on muutamia, eikä pienimpänä raha. Pyritään karsimaan tällä hetkellä kaikki "turha". Folliultra itseäni jänittää jättää pois mutta lääkäri on sanonut siitä monesti, ettei tarvitse tulla. Viimeksi ei käyty mutta inssissä kuitenkin ultrattiin. Siellä näkyi, että follikkeli oli juuri puhjennut. Viime inssissä lääkäri kysyi ultrataanko ja silloin halusin. Myöhemmin tajusin, että sehän maksaa aikas paljon. No mutta tällä kertaa teemana on tehdä tämä salaa kaikilta niin tehdään sitten mahdollisimman salaa myös itseltä. Jospa se, että tietää mahdollisimman vähän auttaisi stressaamiseen. Tai siis ettei vatvo sitä ajoitusta ja meniköhän se nyt oikein kun folli ei ollut puhjennut/oli puhjennut.

Pitäisi soitella klinikalle ja kertoa, että tullaan ehkäpä tässä kierrossa. Ikävä kyllä multa ei tule ääntä. Ehkä huomenna saisin sen verran pihistyä puhelimeen.

Pikkusen mua kyllä jännittää. Sillain kivasti.

4 kommenttia:

 1. Huh, nämä on kyllä todellakin varmasti aina jännittäviä aikoja. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja jännitän täällä nyt puolestasi ja toivon, että teillä tällä kerralla tärppäisi. Mullakin olisi ainakin inseminaatiohoidot edessä ensi vuoden puolella jos kaikki menee kuten ollaan suunniteltu, ja kovasti jännitän jo sitäkin, varsinkin niitä piinapäiviä ja tarvittavien inseminaatioiden lukumäärää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jännäähän tää on. :D Parin päivän päästä alan testailemaan ovista ja toivon, että se tulee hyvänä päivänä. Tsemppiä sullekin tuleviin koitoksiin! Toivottavasti tie on lyhyt ja kevyt. :) Kiva kun seuraat blogiani. Kävin vilkaisemassa myös sun blogia ja lisasin sen omalle listalleni.

   Poista
 2. Salassa itseltäkin kuulostaa mielenkiintoiselta. Pidän peukkuua, että pääsette klinikalle ja homma tuottaa toivotun tuloksen!

  VastaaPoista