sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Sunnuntaisynkistelyä

Näin taas unta inseminaatiosta. Tällä kertaa tein sen itse jossain yleisessä vessassa. En muista mistä sperma ruiskuun tuli mutta sen kanssa oli hirveesti ongelmia. Ruiskulle kävi koko ajan jotain onnettomuutta ja lopulta spermaa oli siellä pohjalla ihan pieni tippa. Se oli kirkkaan keltaista ja näytti ihan appelsiinimehulta. Juuri kun olin tekemässä inssiä niin vessassa alkoi ravaamaan jotain porukkaa. Jouduin selittämään niille mitä oon tekemässä. Sain kuitenkin lopulta sen pienen tipan ihan minimaalisen pienellä ruiskulla oikeaan paikkaan.

Me oltiin eilen 2-vuotisjuhlissa. Kivat juhlat ja mahtava päivänsankari mutta olin helpottunut päästessäni takaisin kotiin. Talo täynnä taaperoita ja ylpeitä vanhempia on aika rankkaa kohdata just nyt. Mä mietin vieläkin miksi mulla on niin hankalaa. Mitään ei ole menetetty lopullisesti. Me voidaan vielä yrittää ja aika suurella todennäikösyydellä joskus onnistutaankin. Jostain syystä mä en vaan pysty enää näkemään sitä tapahtuvan. Tavallaan tuntuu, ettei sitä edes tavoittele raskaaksi tulemista vaan sellä hoidoissa käymistä. Ehkäpä se on keino suojautua pettymykseltä.

Olen tässä kierrossa hymähdellyt itselleni kun tunnustelen kierron oireita. Ovulaatio oli siis 5 päivää sitten ja olen taas ihan yhtä raskaana kuin aiemminkin. Rinnat on tosi kipeät ja turvoksissa ja mahassa tuntuu välillä pieniä pistoksia. Mä veikkaan, että lämpökin on koholla mutta en taida viitsiä testata. Jospa ensi kerralla pystyisin oikeesti pitämään pääni kylmänä näiden oireiden kyttäämisen kanssa.


2 kommenttia:

  1. Tuo on ihan käsittämätöntä, miten aivot saa aikaan jos minkälaisia raskaus- yms. oireita. Meillä on takana vasta yksi tulokseton inseminaatio, mutta nuo kuvailmasi tuntemukset olivat niin täysin läsnä ainakin puolet piinapäivistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sitä haluaa niin kovasti uskoa olevansa raskaana. Ja eihän siinä mitään, ihan hyvä olla positivinen mutta onhan se hieman hassua kun ihan samat oireet tulee nytkin kun mitään inssiä ei ole ollut. Aiemmin ei ole koskaan oikeasti kiinnittänyt huomiota miltä kierron eri vaiheissa tuntuu. Jos jotain positiivista niin nyt on ainakin tutustunut omaan kuukautiskiertoonsa hyvin perusteellisesti.

      Poista