maanantai 30. marraskuuta 2015

Mutta jos kuitenkin ehkä

Mä en tiedä mitä kirjoittaisin. Aina välillä tulee mieleen joku juttu mistä haluaisin tänne kirjoittaa mutta nyt kun olisi aikaa niin lyö ihan tyhjää. Pikku hiljaa alkaa haalentua "lasta yrittävän" identiteetti. Nyt on vaan "lapsen haluava". Ainoat konkreettiset asiat mitä projektin eteen tapahtuu on rahan siirto säästötilille ja kuukausittainen ovistestaus. Ovis löytyy helposti kuten aina ja rahaakin alkaa kertyä. Ikävä kyllä, se ei silti takaa sitä, että saataisiin lapsi alulle.

Tässä kierrossa on ollut tosi voimakkaat ovisoireet. Paljon limaa ja kunnon tuntemukset follikelin kasvamisesta ja irtoamisesta. Rinnat on olleet oviksesta alkaen ihan älyttömän kipeät. Väkisinkin mieleen hiipii ajatus, että olisko juuri tämä kierto ollut se täydellinen missä olisi tärpännyt helposti.

Välillä mietin ollaanko ihan typeriä kun pidetään taukoa? Käytettäisiin se väestöliiton 3kk koroton maksuaika ja mentäisiin jo ensi kierrossa. Tai siihen mennessä meillä oliskin jo ainakin yhteen kertaan rahaa. Mantäisiin vaan ihan melkein itseltämmekin salaa eikä hiiskuttaisi kenellekkään mitään.

Nyt kun kirjoitin ton ylös niin se tuntuu hyvältä idealta. Mä kuitenkin veikkaan, että vaimo tarvitsee vielä toipumisaikaa. Ja ehkä minäkin.

Mutta jos kuitenkin ehkä.

2 kommenttia: