lauantai 10. lokakuuta 2015

Repsahdus

Tänään on kymmenes piinapäivä meneillään ja ensimmäistä kertaa repsahdin. Siis testaamaan etuajassa. Paine testaamiseen alkoi kerääntyä toissapäivänä kun sain nuhan. Jos olet googlettanut koskaan hakusanalla 'raskausoireet' niin tiedät nuhan olevan niistä yksi. Erityisesti aamuisin nenää kutittaa ja se vuotaa. Havaittavissa on myös palelua ja väsymystä. Klassiset alkuraskauden oireet siis!

Meille on kerääntynyt One step liuskatesteja koska niitä tulee ovistestien kylkiäisinä aina 2kpl per tilauskerta. Selitin aamulla vaimolle, että kyllä nyt jännittää kun tää nuhankin tuli, ja päädyttiin siihen, että tehdään yksi harjoitustesti. Pissa ei kylläkään ollut aamupissa vaan vasta parituntia sen jälkeen. Odoteltiiin viitisen minuuttia ja katsottiin tulos. Tyhjääkin tyhjempi.

Mitä opimme tästä? Olen joko raskaana tai mulle on tulossa syysflunssa.

Nyt purraan hammasta keskiviikkoon saakka ja testataan vasta sitten seuraavan kerran.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä, onpa jännää! Mua ainakin palelsi kamalasti ja nenä oli kuiva. Olo oli myös "flunssainen", sillä normaalisti mun ruumiinlämpö on aika alhainen (35.5) ja oviksen aikaan nousee sinne 37 asteeseen ja sinne myös jäi, kun tulinkin raskaaksi. Mulla r-testi näytti hyvin heikkoa plussaa vasta pp16 (myös verikoe oli silloin vielä ihan negan rajoilla), pp14 herkkä testi oli vielä lumivalkoinen nega.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jännää! Herättää toiveita tuo sun kokemuksesi. :D Jospa munkin niiskutus ja kurkun kutina osoittautuisi joksikin muuksi kun flunssaksi. petin muuten heti lupakseni testata vasta keskiviikkona. Koitin vielä tänään aamupissasta ja tyhjähän se oli taas. Kestäisiköhän sitä odotella nyt ainakin tiistaille. :D

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin tuttu tunne, että vaikka kuinka päättäisi olla testaamatta liian aikaisin, niin sitten tulee jotain oireita, jonka jälkeen on ihan pakko testata kun ei vaan kestä sitä että tarkkailee niitä oireita koko ajan...

  Silloin kun itse sain plussan testiin, minulla oli hieman flunssantyyppistä oloa, mutta se tuntui kuitenkin erilaiselta kuin oikea flunssa. Kun on kipeä, siihen liittyy sellainen tunne, että on sairas, vaikka ei vielä olisi mitään selkeitä oireita kuten kurkkukipua tai nuhaa. Mun raskaudesta jouhtuvassa flunssatyyppisessä olossa oli se ero, että mulla oli tosi selkeästi koko ajan terve olo, eli vaikka tavallaan oli sellaisia alkavan flunssan oireita, niin samaan aikaan oli kuitenkin sellainen olo, etten ole tulossa kipeäksi. Tää varmaan saattaa kuitenkin vaihdella ihmisten välillä tosi paljon, eikä mulla ne flunssatyyppiset oireet olleet kovinkaan voimakkaita, enimmäkseen vaan palelin joitakin päiviä ja lämpö oli hieman koholla, mutta ei silti ollut yhtään kuumeinen olo.

  Toivottavasti nyt tuli vaan testattua liian aikaisin, ja tulos muuttuu vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en olisi ikinä uskonut, että musta tulee tämmönen pakkomielteinen oireiden tarkkailija. Omaa kroppaansa vaan ei pääse millään pakoon. Välillä toivoisi jotain lobotomiaa sinne testipäivään asti! :D Munkin flunssa aina taianomaisesti paranee iltapäiväksi. Aamulla ja aamupäivällä nenä valuu ja kutiaa. Tänään kurkkukin kutisi ihan kuin olisi jotain allergiaoireita. Aamupäivällä on myös tosiaan väsyttänyt ja paleltanut. Mä oon tainnut psyykata itseni jo aika pitkälle. Toivottavasti ei tarvitse pudota korkealta.

   Poista