tiistai 27. lokakuuta 2015

Ovis

Vaikka ollaankin tauolla niin päätettiin kuitenkin testailla ovista. Varsinkin kun edellisissä kierroissa mulla on ollut käytössä Lugesteron, joka on väkisin pitänyt loppukierron tietyn pituisena, haluan tietää millainen on mun luonnon kierto. Viimeisimmät kierrot mulla on olleet aika pitkiä. Ovis on tullut vasta n. kiertopäivänä 17-21 ja kierrot on olleet reilusti yli 30 päiväisiä. Semmosta 32-34 päivää. Tänään mulla tuli kuitenkin ovis jo kp 14. Kiinnostuneena odotan kuinka pitkä luteaalivaihe (oviksesta menkkoihin) on ilman lugesteroneja.

Tahtomattani kuvittelin kuinka soitan klinikalle, että ollaan tulossa huomenna inssiin. Tuntui pahalta mutta ei pitkään. Tämä aika voi oikeestikkin tehdä myös hedelmällisyydelle ihan hyvää. Mä meinaan kuntoilla, pudottaa hieman painoa ja pyrkiä hallitsemaan stressiä. Meinaan myös juhlia huoletta ja nauttia siitä, ettei tarvitse jännittää tai miettiä aikatauluja miten päästä oikeean aikaan Helsinkiin.

Lisäys: Tuli muuten vähän parempi mieli siitäkin kun luin mun ihan ekan blogikirjoituksen tammikuulta 2014. Siinä meillä on tarkoitus aloittaa hoidot vasta lokakuussa 2015 eli juurikin tässä kuussa. Periaatteessa siis tämä tuleva uusi kierros alkaa siis niihin aikoihin kun meillä alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi luultavasti ollut eka inseminaatio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti