maanantai 12. lokakuuta 2015

Oireita

Aamulla kun heräsin olin vakuuttunut, että mulla alkaa flunssa. Päässä oli jotenkin outo olo, semmoinen hyvin lievä päänsärky. Nenäkin oli jo herätessä tukkoinen. Nyt en kuitenkaan ole enää (taas) yhtään varma siitä flunssasta. Enemmänkin tää vois olla jotain allergiaa vaikken millekkään tietääkseni olekkaan allerginen. Nenän, kurkun, korvien ja vähän silmienkin limakalvoja turvottaa ja kutittaa. Nenä hieman vuotaa ja välillä aivastuttaa. Eilen illalla mittasin jopa lämmön kun tuntui vähän oudolta. Se oli 36,7. Ehkä hieman koholla muttei mitenkään epänormaalisti.

Mä yritän pitää pään kylmänä. Mä saatan ihan hyvin olla vilustunut. Nyt on kuitenkin syksyn ensimmäiset kylmät ilmat ja moni on flunssassa. Tää saattaa oikeestikkin olla jotain allergiaa. Tai sitten vaan psykosomaattista oireilua kun toivon niin paljon.

Silti. En voi sille mitään, että olen aika vakuuttunut siitä, että nämä on raskausoireita. Yritän muistella olinko aikaisemmilla kerroilla. Saatoin ollakin.

Tavallaan sitten taas en usko yhtään, että testissä olisi kaksi viivaa. Näen jo sieluni silmin meidän pettymyksen.

Kaksi yötä enää.

7 kommenttia:

 1. Hei! Mahtavaa, että löysin tämän blogin. Olen itse aloittamassa inseminaatiot ensi vuoden alkupuolella itsellisenä naisena. Mitään vikaa ei pitäisi olla, koska olen tänä vuonna ollut raskaana, mutta valitettavasti onni päättyi keskenmenoon eikä miestäkään ole enää. Mutta tuon kokemuksen avulla ymmärsin, että en enää odota jotain ehkä tulevaa, vaan otan asiat omiin käsiini. Ikääkin alkaa jo olemaan, joten puolison voi löytää myöhemminkin, mutta lasta ei muutaman vuoden päästä enää pysty saamaan.
  Itseäni pelottaa kovasti se, ettei inseminaatio onnistu ja rahat loppuu. Se kun tarkoittaa, että lapsihaaveista on luovuttava. Olen kyllä henkisesti varautunut useampaan inseminaatioon, mutta kyllä ne pettymykset varmasti tuntuvat ja kovaa.
  Jään seuraamaan teidän projektia ja toivon koko sydämestä onnistumista eli plussaa teille <3
  Olisiko muutes mahdollista tehdä postaus tähän menneistä kuluista?
  Mikä on teillä jatkosuunnitelma, jos inssit ei tuo toivottua lopputulosta?
  Kuinka tarkkaa se inseminaation ajoittaminen on? Sekin minua huolestuttaa, koska en voi ihan yllättäen olla pois töistä ja matkaa klinikalle on jonkin verran? Kuinka paljon nitä ultria on per kk? Voiko ne hoitaa omalla paikkakunnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi keskenmenosta! Mahtavaa kun päätit lähteä tavoittelemaan äidiksi tuloa. Tsemppiä ja toivottavasti nappaa pian!

   Meillä myös stressaa raha aika paljon. Tämä kerta onkin nyt viimeinen ennen rahansäästötaukoa, ellei raskaus ole siis alkanut. Me ei olla tarkoituksella pidetty tarkkaa kirjaa kuluista. Yritetään vaan unohtaa rahanmeno. Suosittelen kuitenkin, että säästössä olisi useampia tonneja hoitoihin mennnessä. Saattaa olla, että teen kuluista jossain välissä omankin postauksensa.

   Jatkosuunnitelmat on ihan auki. Inssi kerrallaan mennään ja toivotaan parasta.

   Insemiaation ajoittaminen on siinä mielessä tarkkaa, että munasolun elin-ikä on 12-24h eli niihin aikoihin pitäisi siittiöiden siellä olla. Normaalisti ovistestin muututtua positiiviseksi soitetaan klinikalle ja mennään sinne seuraavana päivänä. Erikoistapauksissa voi mennä samanakin päivänä. Mulla on ollut vain yksi ultra ennen inseminaatiota. Se on muutamia päiviä ennen mahdollista ovista ja siellä katsotaan missä vaiheessa on munarakkulan eli follikkelin kasvu. Tässä kierrossa mä en ollu ollenkaan folliultrassa koska lääkäri sanoi, ettei se ole välttämätön. Eri klinikoilla on erilaisia käytäntöjä ja myös hinnastossa on eroa. Me käydään siis Helsingin väestöliitössa.

   Kiva kun aloit seuraamaan blogia ja kiitos plussatoiveista! <3

   Poista
  2. Mäkin innostuin aloittamaan oman blogin tästä projektistani, tervetuloa seurailemaan: http://momzilla2016.blogspot.fi

   Poista
  3. Mahtavaa! Luettu ja lisätty seurattavien listaan. :)

   Poista
 2. Mittasin juuri lämmön. 37.0. Aamun nuhat ja kutinat taas tältä päivältä ohi. Joo, kaippa sitä pitäisi mennä valmistautumaan töihin lähtöön vaikka kuinka huvittaisi hautautua sohvalle fiilistelemään oireita. Ei vaiskaa, onneksi on jotain muuta ajateltavaa pian! :D

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Sateenkaariperheet ry:stä!

  Olemme järjestämässä yhdistyksen syyskokouksen marraskuun lopulla. Kokousta ennen on perinteisesti järjestetty ajankohtaista jäsenistöä kiinnostavaa ohjelmaa. Tänä vuonna aiheeksi valikoituivat sateenkaariperheisiin liittyvät blogit.
  Seurasin kiinnostavaa blogiasi ja tiedustelisin, olisitko kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteemme ja kertomaan lyhyesti blogistasi? Jos innostuit, otathan yhteyttä koulutus@sateenkaariperheet.fi. Kerron sitten lisää!

  Koulutussuunnittelija, Sateenkaariperheet ry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos mielenkiinnosta ja seuraamisesta. Mietin hetken ja laitan vastausta s.postilla.

   Poista