torstai 17. syyskuuta 2015

Uusi kierto, uusi lahjoittaja, uusi pieni mahdollisuus

Soittelin maanantaina klinikalle, että eipä tullut tulosta inssistä ja oltaisiin taas tulossa tässäkin kierrossa. Kyselin onko meille jo varattuna uuden lahjottajan soluja ja puhelimeen vastannut kätilö sanoi, että lääkäri soittaa myöhemmin ja voidaan siitä keskustella. Lääkäri soitteli ja pahoitteli kun ei tärpännyt. Sanoi varanneensa meille uuden lahjoittajan soluja jotka ovat suunnilleen samoilla tiedoilla kun edellisenkin. Ero on kuitenkin siinä, että nämä on niin tuoreita, ettei yhtäkään lasta ole vielä maailmassa. Ehkäpä meille tulisi ensimmäinen.

Mulla on omituinen olo. Tavallaan mulla on ihan hyvä mieli ja oon ilonen kun päästään taas yrittämään. Toisaalta oon aika varma, ettei sieltä mitään tälläkään kertaa tule. Alkaa selviämään kuinka epätodennäköstä touhua tämä oikeasti on. Ehkäpä seuraavat piinapäivät olisi helpommat jos ei odota niin kovasti positiivista tulosta. Tai siis tottakai odottaa mutta tietää sen olevan aika epätodennäköistä.

Sain kutsun kaverin vauvakutsuille. Tämä kaveri ja muutama muukin vieras tietää meidän lapsihaaveista ja nyt ensimmäistä kertaa se tuntuu vähän ahdistavalta. Vetoan töihin ja sanon, etten tiedä vielä pääsenkö. Haluan ensiksi saada tästä kierrosta tuloksen ja katson sitten miltä tuntuu. Luultavasti mä oon ihan ok mutta en halua ottaa riskiä, että oonkin ihan maani myyneenä siellä raskaanaolevien ja vauvojen keskellä.

Katsoin eilen Toisenlaiset äidit jakson jossa naispari sai kaksoset. Oli kyllä ihanat vauvat ja kiva jakso mutta ihan sama tuli mieleen kuin Mestaripiirros-blogin Annilla. Tarttui korvaan se, että VASTA neljäs inssi onnistui. Voi kumpa meillä onnistuisi JO neljäs inssi!

6 kommenttia:

 1. Teillä on kaikki mahdollisuudet, että jo neljäs inssi onnistuu! :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 2. Aina on mahdollisuus raskautua :) itsellä takana kolme negaa. Ensimmäinen sai mut surulliseksi ja viimeinen vihaiseksi. Välissä jotain siltä väliltä. Usko se vaan laskee joka kierron jälkeen :D ja rahapuolta en suostu edes ajattelemaan. Ne rahat meni jo, eikä niitä saa takaisin. Ja negat harmittaa vielä enemmän, jos katsoo hintalappua "ei yhtään millekään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mua lohduuttaakin, että voin olla vaikka miten negatiivinen mutta silti mulla on yhtä hyvät/huonot mahkut raskauteen kun silloin kun jaksan olla iloinen ja positiivinen. :) Tuo rahajuttu on mulle vaikea. Kaikki raha joka on mennyt on mulle ihan sama mutta tulevaisuus pelottaa. Taukoa on pakko pitää ellei nyt nappaa ja yrittää saada rahaa kasaan. Meidän ammateissa ja elämäntilanteessa se vaan on hyvin haastavaa.

   Poista
 3. Toivottavasti uuden lahjoittajan soluilla tärppäisi! Tietääkö muuten kukaan, onko tuoreilla soluilla (vähemmän aikaa pakastetuilla) positiivisia vaikutuksia todennäköisyyteen onnistua?

  Meilläkin osui korvaan eilisen ohjelman "kuukausien hedelmöityshoitojen" ja "vasta neljännellä inseminaatiolla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin toivon! Salaa ajattelen mahkujen olevan parempi vaikka lääkäri kyllä sanoi, että ei se vaihtamalla parane. Noista todennäkösyyksistä ei kyllä oo mitään havaintoa.

   Poista