perjantai 11. syyskuuta 2015

Tulos

Not pregnant. Niin siinä luki. Jännitettiin niin paljon testaamista, että valvottiin suuri osa yöstä. Vaikka tulos on tämä niin silti oon sitä mieltä että onneksi päästiin testaamaan. Pelottaa kuinka pitkään tässä voi mennä ja mihin saakka meillä on varaa. Nyt ainakin luultavasti tauko edessä.

10 kommenttia:

 1. Niin tuttu tunne tuo notpregnanttia näyttävä testi. Olen pahoillani! Lohdutuksen sanoina, kolme yrityskertaa on vasta loppuviimein tosi vähän. Mutta erityisesti klinikkainsseissä (ja -hoidoissa) tuo raha on niin valtava tekijä, että on niin turhauttavaa, kun tonneja valuu tuosta noin vaan savuna ilmaan. Ja muutenkin. Kun tahto on kova, on niin vaikea vain odottaa ja odottaa, elää parin viikon sykleissä ja keskittyä muuhun elämään. Tsemppihalauksia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo raha on tällä hetkellä se eniten stressaava tekijä kun se on todella vähissä. Tuntuu niin turhauttavalta, että meidän lapsen hankinta on rahasta kiinni.

   Poista
 2. Olen todella pahoillani negatiivisesta tuloksesta! Hyvä että pääsitte tällä kertaa testailemaan, mutta tietenkin olisi toivonut toisenlaista tulosta. Näissä klinikkahoidoissa kustannukset tuovat kyllä lisästressiä, itse en ole edes aivan uskaltanut tarkkaan laskea että moneenko yritykseen meillä riittävät rahat ennen kuin tarvii sen takia pitää taukoa. Tsemppiä teille jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli oikeastikkin henkisesti helpompaa nähdä tulos testistä kuin siitä että menkat alkaa. Tavallaanhan se ei muuta mitään mutta semmonen omituinen "vartaloni kääntyy minua vastaan"-olo on poissa. Mekään ei olla pidetty mitään kirjaa menoista (vaikka kuitit on kyllä jossain tallessa jos niitä haluaa joskus katsoa). Ei haluaisi edes ajatella koko rahaa. Kiitos tsempistä!

   Poista
 3. Voi kurjuus :( Olisin kovasti toivonut teille jo toisenlaista vastausta. Voimia taukoiluun!

  VastaaPoista