lauantai 5. syyskuuta 2015

M i t e n a i k a v o i k u l u a n ä i n h i t a a s t i ?

Tää on julmaa. Vasta puolet odotteluajasta mennyt ja nyt jo olen ihan kypsä. Harkitsin jo hetken ihan tosissani, että uhraisin yhden kaupan päälle tulleen liuskatestin jo huomenna. Tulin järkiini. Jos hedelmöittyminen olisikin tapahtunut niin kiinnitymisestä olisi vain muutama päivä. Tuskiin mikään testi on niin herkkä, että osaisi näyttää vielä mitään.

Olen siis tässä kierrossa käyttänyt lugesteroneja. Taidan olla onnekas kun en ole huomannut juuri mitään sivuvaikutuksia. Onhan niitä hieman epämukava käyttää ainakin näin alakautta kun tuntuu, että suurin osa valuu ulos. Olenkin joutunut käyttämään sidettä, joten tuntuu kuin päällä olisi hyvin pitkät menkat. Toisaalta käytän näitä ihan mielellään kun tiedän, että ne oikeat menkat pysyvät poissa.

Myös mahdollisten raskausoireiden pakkomielteinen tulkinta on poissa koska jokaisen oireen pystyy selittämään lugesteronilla. Rinnat on kipeät, vatsaa nippailee, alaselkää särkee. Juu juu, ihan sama vaikka oksentaisin maha pyystyssä niin mihinkään en usko ennen kun testi sanoo niin.

Tänään olisin halunnut lähteä baariin. Ja juoda alkoholia siellä. Ihan tosissaan harmitti kun en voi. Ei uskalla ottaa riskiä, että kiinnittyminen menee pipariksi. Hassua kyllä kun ei ole koko kesänä tehnyt mieli käydä baarissa, enkä muutenkaan ole enään erityisen baarissa viihtyvä ihminen. Alkaa jo nyt vähän väsyttämään nämä hoidot vaikka tämä on VASTA kolmas kerta. Nyt jo voin nähdä elämämme kahden viikon sykleissä plussaa odotellessa. Ekaksi ovistestistä ja sitten raskaustestistä kerta toisensa jälkeen.

Nyt täytyy keksiä jotain tekemistä (ja ajattelemista!) viideksi kokonaiseksi päiväksi. Melkein jopa toivoisin, että mun työt olisi jo alkaneet. Menisi päivät nopeammin kun ei olisi aikaa haaveilla omia asioitaan jatkuvasti. Ja tietysti myös siksi olisi kiva olla jo töissä, että rahaa olisi vähän enemmän (tai siis yhtään!) laittaa säästöön jos tää ei mene kuin strömsössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti