tiistai 8. syyskuuta 2015

Kolme yötä

Voiko blogia päivittää liian usein? Kun kirjoitin tuo edellisen postauksen päätin, että seuraavaksi laitan tänne jotain perjantaina kun testin tulos on tiedossa. Täällä sitä kuitenkin taas ollaan. 2 viikkoa todella on pitkä aika varsinkin kun mulla on aika vähän tekemistä. Edellisillä kerroilla odottamisaika oli lyhyt kun menkat tulivat etuajassa, joten tämä on mun ensimmäinen kokonainen 2 viikon odotus.

Sunnuntaina heräsin voimakkaisiin maha- ja selkäkipuihin. Uninen mieleni pääteli menkkojen alkavan ja heräsin jo valmiiksi pahalla päällä ja masentuneena. Vaikka melkein heti muistinkin lugesteronin pitävän vuodon poissa en silti päässyt eroon alakulosta ja toivottomuuden tunteesta koko päivänä. Pinapäivät, tylsä sunnuntai, yksin kotona. Google oli siis ahkerassa käytössä. Lueskelin ihmisten kokemuksia mm. lugesteronista ja alkuraskauden oireista enkä oikeasti saanut mitään uutta tietoa. Toisaalla sanottiin, että "menkkakivut" on merkki raskaudesta ja toisaalla sanottiin ettei ole. Ainoa varma juttu on se, että lugesteron saattaa aiheuttaa mahakipuja.

Kipuja ja tuntemuksia on tullut ja mennyt tasaiseen tahtiin sunnuntaista saakka. Ei siis mitään jatkuvaa kipua kuitenkaan onneksi. Välillä pistelee alavatsaa ja alaselkää saattaa särkeä. Joku yltiöpositiivinen tyyppi tuolla päässä on jo ihan varma raskaudesta ja taas se pessimisti on jo valmiiksi ihan maansa myynyt. Voisko ne molemmat vaan vaientaa. Kuuntelisin mieluiten sitä järkevää tyyppiä joka sanoo, että koska ei voi tietää niin sitä on turha vatvoa.

Nyt mulla on kuitenkin oikeesti aika toiveikas ja positiivinen olo. Mistään ei löytynyt varmaa tietoa, että menkkakipumaiset olot tarkoittavat sitä, että en voisi olla raskaana. Meillä on siis vielä mahkuja. Jee! Jospa muutenkin pääsisin tästä alakulosta ja väsymyksestä eroon. Viimeksi sanoin melkein toivovani, että työt jo alkaisi niin olisi muuta ajateltavaa (ja sitä rahaa). No joku ehkä kuunteli koska osittain ne jo alkavatkin etuajassa! Itseasiassa jo huomenna.

Nyt täytyy vaan kestää tämä päivä, keskiviiko ja torstai niin sitten pääsee testaamaan. Ihan vähän aikaa enää! (postiivista ajattelua)


8 kommenttia:

 1. Peukut pystyssä ja usko kohdillaan! Tämä onnistuu! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä viimeisiin piinapäiviin!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eihän tänään vielä perjantai olekaan :D

   Poista
  2. :D :D Kiva kuulla, että täällä noin odotetaan! Huomenna kuitenkin vasta. Jännittää kyllä ihan sikana joten saas nähä saanko untakaan.

   Poista