keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Inseminaatio numero 4

Eilen aamulla tuli vihdoin ovistestiin plussa vaikka jo kerkesin miettimään, että meniköhän se ohi. Ei käyty tässä kierrossa ollenkaan folliultrassa koska lääkäri sanoi, että ihan hyvin voi tulla ilmankin. Oli se kuitenkin todella jännittävää odotella "sokkona" sitä plussaa ja luottaa pelkkään tikkuun. Sieltä se tumma viiva kuitenkin ihan samoilla kierron päivillä tuli kuin viimeksikin.

Tänään aamusta köröteltiin siis Helsinkiin. Meillä oli taas uusi lääkäri ja sekin oli todella mukava. On se jännä kun meille sattui ensimmäiseksi se ainoa (tai ainakin tähän saakka tapaamistamme neljästä lääkäristä) selvästi varauksellisesti naispareihin suhtautuva tyyppi. Onneksi kaikki muut on olleet tosi kivoja. Lääkäri kysyi, että ultrataanko vai laitetaanko vaan suoraan ja mä sanoin heti, että ultrataan. En kyllä tiedä oli se hyvä päätös koska nyt askarruttaa ehkä vielä enemmän mitä siellä on tapahtunut. Ultrassa siis ei näkynyt enää mitään follikkelia. Se mitä ilmeisimmin oli jo puhjennut koska kohdussa oli kuitenkin hyvä 10mm limakalvo ja muutenkin vissiin näytti siltä. Tää on kyllä välillä turhauttavan epämääräistä!

No taas meillä kuitenkin positiiviset tunnelmat ja päällimmäisenä mielessä nyt vaan selviytyä piinapäivistä järjissään. Käytän taas lugesteoneja vaikka tämäkin lääkäri sanoi, ettei ole yhtään varma onko niistä mitään hyötyä mutta ei ole haittaakaan. Mua helpotaa se etten joudu jännäämään menkkojen alkamista. Mitäköhän sitä keksisi tässä kahdeksi viikoksi tekemistä? Muuta kun googlettelua,

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä piinapäiviin! Onneksi uusi lääkäri oli mukava :) Mulla on naislääkäreistä paljon paremmat kokemukset asiakastilanteista. Miehet ajattelevat liian teknisesti, eivät mua yksilönä, jota ehkä ultratessa sattuu tai joka ei halua juosta yhden kierron aikana monessa ultrassa :D

  Mitähän tekemistä keksisit? Uusi dvd-boksi, peli tai kirja?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Meillä itse asiassa on kaikki lääkärit olleet naisia. Nyt kun mietin niin mulle ei edes ole tullut mieleen, että joku kerta se saattaisikin olla mies. Heh, voisin olla hieman yllättynyt. :D Joo, pitää yrittää uppoutua johonkin sarjaan tai kirjaan tai molempiin. Tää koneella hengailu vaan pitää asian jatkuvasti mielessä. Vaikka tuskin siihen oikeesti auttaa täysin yhtään mikään.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä, ja toivottavasti aika kuluis nopeasti eikä tarttis pettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jospa tällä kertaa tulisi se toivottu tulos. :)

   Poista
 4. Toivottavasti tällä kertaa tärppäisi! <3 Täällä alkaa kakkoskierros olla suunnitelmissa (ei tosin vielä edes yhteydenottoa klinikalle), mutta jotenkin pelottaa, että tällä kertaa kaikesta tulee vaikeampaa, kun esikoinen tärppäsi heti ekasta luomuinssistä. Nyt on ikää enemmän, kiloja enemmän ja kaikkea enemmän! :D Ja jos ei ollut ekalla kerralla suurta budjettia, niin nyt ei ole senkään vertaa, kun on huono omatunto siitäkin, että kaikki mahdolliset negat ovat suoraan lapselta pois. No turha kai sitä on etukäteen miettiä! Tsemppiä piinapäiviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea myös teille toiselle kierrokselle! Toivottavasti on yhtä paljon tuuria matkassa kun ekalla kerralla! :D Ymmärrän kyllä, että paineita on aika paljon. Kiitos tsempistä! Tähän saakka ainakin on mennyt ihan suht. nopsaan. Ja eihän tässä ookkaan enää kun 10 päivää lusittavana. ;)

   Poista