lauantai 12. syyskuuta 2015

Haikean hauskat puolukkapäivät

Oltiin torstaina puolukassa ja eilen saatiin vihdoin koko kymmenen litraa perattua ja mahdutettua jo ennestään täyteen pakastimeen. Vitsailtiin siitä kuinka Marjatta tuli puolukasta raskaaksi Kalevalassa ja mietittiin meidän mahkuja siihen. Olisi ainakin edullista. Eilen alkoi myös menkat illalla. Oli siis oikein tuplapuolukkapäivä.

Mä olin tyytyväinen kun menkat alkoivat ihan ajallaan, eikä lugesteron viivästyttänyt niiden alkua. Kierto alkaa siis ihan normaalisti. Olotila on muutenkin ihan hyvä. Juteltiin eilen meidän rahatilanteesta ja tulevasta tauosta. Päätettiin kuitenkin vielä raapia rahat yhteen yrityskertaan ennen taukoa. Parilla kuukaudellahan ei muuten olisi väliä mutta kesän alku olisi töiden kannalta helpointa olla viimeisillään raskaana ja synnyttää. Neljäs kerta on siis kuitenkin jo muutaman viikon päästä. Jee!

Meillä vaihtuu myös solujen lahjottaja. Tämän tyypin soluja on varattu niin paljon, että lääkäri suositteli vaihtamaan lahjottajaa. Soittelen maanantaina klinikalle ja kyselen onko lääkäri varannut meille jo jonkun kun viime kerralla oli tästä puhetta. Meillähän ei varsinaisesti ole mitenkään hirveän tiukkoja kriteereitä. Toivottaisiin vaan, että lahjottaja olisi sinertävä silmäinen ja yli 180 pitkä. Saas nähdä mitä saadaan.

4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kiertoon :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla, ettei lääkitys sotkenut kiertoa. Tsemppiä neljänteen yritykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Olin jopa vähän yllättynyt kun menkat tulivat niinkin nopeasti. Kiitos tsempistä!

   Poista