perjantai 7. elokuuta 2015

Puolivälin raportti

Puolet piinapäivistä lusittu! En ollut huomannutkaan ajan kulua ja nyt jo viikko mennyt inssistä. Tämä kerta on ollut huomattavasti helpompi. Viime kerralla aivot ei antanut hetken rauhaa arvailusta ja tunnustelusta mutta nyt olen jopa välillä unohtanut koko homman. Viikko on ollu täynnä kaiken näköistä ohjelmaa ja vauvajutut on ollut kaukana mielestä. Toisaalta hieman on ilmassa myös itsesuojelua tulevalta mahdolliselta pettymykseltä ja pyrin siis tietoisestikkin keskittymään muihin asioihin.

Viime kierrossa mullahan oli vaikka mitä oireita. Rinnat oli hirveen kipeet, hajuaisti todella herkkä taisipa sitä pahoinvointiakin olla muutamana aamuna (ja siis tiedän ja tiesin silloinkin ettei ne oireet vielä voi tulla). Muutenkin olin todella syvällä raskausmaailmassa ja kuplan puuhkeaminen oli aika rankka kokemus. Nyt mulla ei oo ollut mielestäni mitään oireita mihinkään suuntaan. Rinnat vähän arat niiin kuin muulloinkin tähän aikaan kiertoa.

Hetki sitten tapahtui kuitenkin pienen pieni juttu joka sai sydämen hyppäämään kurkkuun. Kun kävin pissalla niin paperissa oli pikkuriikkisen verta. Hyvästi mielenrauha - tervetuloa hysteerinen tunnustelu!

(ikävä kyllä joskus aivojeni sopukoihin on jäänyt sellainen tiedon murunen, että alkio kiinnittyy kohdun seinämään noin viikko hedelmöittymisestä ja silloin voi tulla hieman vuotoa)

6 kommenttia:

 1. Itselläni tuli vähän väliä pientä haaleaa vuotoa pian raskautumisen jälkeen, ajattelin myös jälkeen päin että varmaan kiinnittymisvuotoa. Myöhemmin joskus n.6 rv aikana tuli jälleen vuotoa ja pelkäsin hulluna keskenmenoa, mutta olikin haamumenkat. Toivottavasti sinulla olisi nyt merkki onnistumisesta <3 mutta kannattaa silti varuuta olla skeptisin mielin ettei tule hirmuisena pettymyksenä! :) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, mielessä kyllä on, että se verihän on voinut olla mitä vaan. Ja vaikka alkio olisikin kiinnittynyt niin mitä vaan voi käydä. Mutta silti. Niin sitä vaan tuntuu vatsan pohjassa jännitys. Ne toiveet on todellakin herännyt. Oneksi tässä alkaa olemaan piakkoin niin paljon ohjelmaa, etten ihan hirveesti kerkiä tunnusteluun syventyä. :D

   Poista
 2. Aika hyvä merkki, sanoisin. Vaikka mikä vain on mahdollista ja mitä vain voi tapahtua, uskaltaisin jo varovasti onnitella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin varovasti! :D Heh, ei vaan. Katellaan nyt sinne perjantaille. Sitä verta tosiaan oli parin nuppineulan nupin kokoinen läntti.

   Poista