lauantai 29. elokuuta 2015

Inseminaatio nro 3

Torstaina tuli testiin positiivinen tulos ja eilen siis käytiin inssissä. Kaikki oli taas ihan hyvin. Ultrassa näkyi n.21mm follikkeli, kohdun limakalvot hyvin paksuuntuneet, siittiöitä oli riittävästi ja niin edespäin. Nyt siis vaan vähän tuuria peliin ja kolmas kerta sais todellakin sanoa toden! Ensimmäistä kertaa taisin muuten tuntea eilen munasolun irtoamisen. Aamusta alkaen tuntui painetta vasemmalla puolen ja ultrassa näkyikin iso mollura vasemmalla. Inssi oli kello 10 aamulla ja iltapäivällä tuntui menkkakipumaista pientä jomotusta ja lopulta selvä terävä nipsahdus siinä neljän jälkeen.

Jostain syystä tämä kerta on jännittänyt mua kauheesti. Oli ihan perhosia mahanpohjassa kun mentiin klinikalle. Toisaalta lääkärin huoneessa jännityskin laukesi ja aikamoista hekotusta oli koko kerta. Mietin jopa pöydällä maatessani että pitäisköhän yrittää hillitä hytkymistä mutta sitten muistin miten niitä vauvoja yleesä tehdään. Heh! Meillä oli kyllä kiva lääkäri!

Maanantaina aloitan Lugesteronit. Yksi kapseli aamuin illoin ja jatkan 10 päivää. Toivottavasti niistä on apua. Ainakin menkat pysyvät poissa ja pääsen testaamaan oikeana päivänä. Jo pelkästään se on lääkkeiden käytön arvoista ettei tarvitse jännittää menkkojen alkamista!

Perjantaina 11.9. siis tiedän onko meillä mahdollisuus saada lapsi toukokuussa 2016.


6 kommenttia:

 1. Hengessä ollaan jälleen mukana! ^_^

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tärppää!

  Itse en osaa vielä edes kuvitella, että osaisin tuntea ovulaation. Hyvä, kun olen viimeisen puolen vuoden menkkaloggaamisen aikana oppinut tunnistamaan, milloin kierto on loppumaisillaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tää oli tosiaan mullakin eka kerta. Paljon asiaan tietysti vaikutti se, että tiesin oviksen tulevan ihan pian koska oli juuri ultrattu. Jostain syystä mulla on muutenkin ollut ovulaatiokipuja tässä kierrossa mitä siis ennen en ole havainnut.

  VastaaPoista