maanantai 6. heinäkuuta 2015

Uuden kierroksen kynnyksellä

Aika rientää! Tänään Helsingin väestöliiton klinikka on taas auennut tauon jälkeen. Se muutti Olavinkadulle ja siis todella lähelle rautatieasemaa, joten junallakin sinne on entistäkin helpompi mennä. Ensi kierrossa olisi siis tarkoitus ryhtyä uudelleen tositoimiin. Nyt odotellaan mun menkkoja, jotka pitäisi tulla tällä viikolla ja sitten soittelen klinikalle ja suunnitellaan uusi inssi.

Nyt tuntuu, että voisi olla aika optimaalinen hetki tulla raskaaksi. Parin päivän aktiivinen auringonotto on parantanut mun ihon tosi pitkälle ja painostakin on poissa 7kg. BMI:n mukaan olen siis reippaasti siellä lievän lihavuuden puolella. Lomailu on saanut ajatuksetkin ihan muihin asioihin ja olen rentoutunut tosi hyvin. Viime viikon olinkin ihan muissa maisemissa ja pelkäsin miten mun ruokavaliolle käy. Ihan hyvin kuitenkin meni viikko. Hedelmien määrän kanssa lipsuin ja kuivattuja hedelmiä söin vähän liikaa myös mutta mihinkään täysin kiellettyyn en sortunut. Onneksi matkassa oli mukana muitakin ruokalioilla olevia, joten mitään älytöntä suklaa/karkki/jäski/roskaruoka syöpöttelyä ei tarvinnut katsella.

Ensi viikolle suunnittelin ruokavaliovapaan päivän/viikonlopun. Ajattelin, että nyt saattaa taas olla viimeiset hetket ennen raskautta juoda alkoholia, joten haluan käydä vielä juhlimassa kavereiden kanssa. Suunnittelin myös syöväni jotain kiellettyjä juttuja. Oonkin yrittänyt miettiä mitä se vois olla. Pysyn varmasti erossa viljoista mutta maitotuotteita ja sokeria meinaan kyllä syödä. Ehkäpä myös kesän ekat uudet perunat sillillä ja kermaviiilikastikkeella. Jätskiä, suklaata, pähkinöitä... Vaikea valita! Samalla tulee testattua mitä lipsuminen tekee mun iholle koska just nyt se on tosi hyvässä kunnossa. Jos reaktio on kova niin on vielä pari viikkoa ennen inssiä parannella tilannetta.

Ihanaa päästä taas yrittämään! Vaimokin sanoi, että tuntuu niin surulliselta kun mitään ei tapahdu. No kohta taas päästään jännäämään. Mulla on kyllä hyvä tunne. Muistin just, että ihan sillon alkuaikoina kun alotettiin säästäminen näin semmosta unta, että meille tuli tokasta inssistä poika. Saas nähä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti