keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Alkukesän alakulo

Alkoi kesä vähän alakuloisissa merkeissä. Samaan aikaan tuli tuo hoitotauko sekä muutama työjuttuihin littyvä takapakki että tämä tosi tiukka ruokavalio. Vähän tylsältä tuntuu elämä. Kuvittelin kesän olevan jännittävää odotuksen aikaa mutta elämä tuntuukin pyörivän ihan samaa rataa kuin ennenkin.

Mä oon nyt ollut 2 ja puoli viikkoa autoimmuuniprotokollalla ja pikku hiljaa alkaa kyrsimään. Tulokset on ollut tällä kierroksella hyviä. Iho meni parempaan kuntoon heti viikon jälkeen ja paranee koko ajan. Painokin mulla on tippunut ja muutenkin olo on fyysisesti loistava. Henkisesti mulla on vaan hankalaa syödä niin rajotetusti. Mielitekoja on ihan hulluna ja vaatii ponnistuksia pysyä ruodussa. Ruokavaliossa on kielletty kaikki makeutus, joten makean himo on valtava. Hedelmien syömistäkin pitää rajoittaa ja olen yrittänyt syödä enintään 2 hedelmää päivässä.

Mä yritän keskittyä siihen, että keksin kivaa tekemistä ja yritän unohtaa jatkuvasti mielessä pyörivän ruuan. Mieliteot saattaa johtua ihan tylsyydestäkin kun olen muutaman viikon suurimmaksi osaksi kökkinyt yksinäni kotona. Nyt täytyy aktivoitua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti