keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vasta 4 päivää inssistä!

Nyt tiedän miksi tätä aikaa kutsutaan muissa blogeissa piinapäiviksi. Voin kuvitella, että 2 viikkoa voi olla piinaavan pitkä aika varsinkin jos inssejä on jo useampi takana. Meidän inssi oli 4 päivää sitten ja en muista koska viimeksi aika olisi kulkenut näin hitaasti. Ajattelin etukäteen, että yritän vaan olla ajattelematta koko asiaa mutta nyt tajuan kuinka naurettava ajatus se on. Ensimmäiset 2 päivää tunsin joka ikisen nipistyksen ja suolen murahduksen. Tuntui, että mieli yritti ajatuksilla saada jotain tapahtumaan. Kohdussa tuntuikin kaksi päivää semmoista menkkakivun tyyppistä tunnetta. Järkevänä ihmisenä selitin itselleni, että se voi ihan yhtä hyvin olla myös ovulaatiokipuja tai liittyä muuten vaan inseminaatio-operaatioon. Eilen mun rinnat tulivat kipeäksi ja taas tulvahti lisää toivoa. Järkevänä ihmisenä muistin taas, että mulla tulee aika usein rinnat kipeäksi ovulaation jälkeen vaikken olisikaan raskaana.

Oireiden perusteella taitaa olla joka tapauksessa mahdotonta ennustaa mutta mieli arvuuttelee sitä silti. Välillä ajattelen, että no meillähän on ihan hyvät mahkut ja välillä taas olen aivan vakuuttunut siitä, ettei siellä ole mitään.

Jotenkin ironisesti mulle vielä selvisi, että mulla saattaisi olla aikas mahtavia työtilaisuuksia juurikin niihin aikoihin kun tästä inssistä aikansa saanut lapsi tulisi maailmaan. Ja itse asiassa kirkkain silmin otinkin ne jutut vastaan. Saattaahan se olla, että lasta ei tosiaan tulekkaan ja kyllä sitten harmittaisi kun on kieltäytynyt hommista.

Tovon silti, että mun mahassa on elämää... muutakin kun suolistobakteereja.


6 kommenttia:

 1. Kuullostaa tutulle mut peukut pystyssä ja positiivisin mielin odottelua! Ja ei kyl kannata mitään sen takia olla ottamatta koska ikinä ei tiedä milloin lapsi syntyy! Mutta toivotaan et nappaa nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin muutama päivä vähemmän odottelua jäljellä! Toivotaan, että nappais molemmilla! :)

   Poista
  2. Yhtä tuskaa se on ja ei uskalla aikasemmin tehdä testejä ku mul käytetty pregnyliä joka näkyy raskaustestissä reilu 10pvä! Mut peukut pystyssä kummallekkin!:)

   Poista
  3. Voi raukkoja, tsemppiä! Mekin tehdään testi vasta silloin lauantaina 16 päivä vaikkei mitään lääkkeitä olekkaan. Halutaan, että se on kerralla ohi eikä tarvitse arpoa etukäteen. Plus että testit on aika kalliita niin ei viitti päivän tai parin takia montaa käyttää. Mä kyllä uskon, että houkutus tulee olemaan kova. :D

   Poista
  4. Aivan! Toivottavasti houkutus ei vie ;) mul aina alkaa pari päivää enne kauhee houkutus mut jospa jaksais oottaa!

   Poista
 2. Vankalla kokemuksella voin kertoa, että toka piinaviikko on ensimmäistä vielä pahempi. Päivät eivät tahdo kulua millään. Lisäksi PMS- ja alkuraskausoireet muistuttavat paljon toisiaan, joten kaikki mahdollinen voi tarkoittaa kumpaa tahansa. Alkionsiirroissa on se hyvä puoli, että (ainakin mulla käytetyt) tukihormonivalmisteet pitävät kuukautisvuodon poissa niin kauan kuin niitä käyttää, eli ainakin raskaustestiin saakka. Silloin ei tarvitse tokalla piinaviikolla pelätä joka ikistä vessakäyntiä, että joko tulvii, kuten inssien aikaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista