keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Liian tuttu tunne

Heräsin aamulla tuttuun tunteeseen. Mahassa vihloi ja turvotti. Tunne oli ihan liian tuttu ollakseen raskausoire, joten aloin laskeskelemaan päiviä voisiko menkat jo tulla ja periaatteessa voisivathan ne. Nyt tuli jo vuotoakin sen verran, että toivo taitaa olla mennyttä.

Mä ooon yksinäni kotona ja mietin pitäisikö soittaa vaimolle töihin. Toisaalta en halua pilata toisen päivää kun joutuu kuitenkin olemaan iltaan saakka töissä mutta toisaalta haluaisin hirveesti puhua sen kanssa.

Tää tarkottaa sitten sitä, että enskierto menee tutkimuksia tehdessä. Munasarjojen aukiolotutkimus sekä kohdun tarkempi syynäys (eli löytyykö sieltä ylimääräistä kalvoa joka pitää poistaa). Ehkäpä sitten kesällä uusi yritys. Pettymys on kova mutta varmasti tästäkin päästään yli. Itseasiassa alusta saakka ajattelin, että eka kerta tulee olemaan "harjoituskierros" ja sitten vasta alkaa tositoimet. Vähän se ajatus tässä välissä pääsi unohtumaan mutta nyt se tuntuu taas lohdulliselta.

Silti se pieni toivon kipinä kuiskuttelee, että pitäisi tehdä testi. En kyllä tee. Paitsi jos vuoto ei koskaan alakkaan kunnolla.

Pakko ajatella hyviä juttuja: työhommat kesän jälkeen helpottuu ja voin juhlia kunnolla vaimon tulevia synttäreitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti