perjantai 1. toukokuuta 2015

Hymynaaman metsästäjät!

Pitkä aika kerkeskin vierähtämään. Mulla oli ihan älytön työputki, joka loppui tuossa muutama päivä sitten. Nyt onkin aikaa kirjoitella vaikka joka päivä koska parhaillani oon täysin ilman työtä ja luultavasti syksyyn saakka. Syksylle on kuitenkin tiedossa uusia mahtavia haasteita. Muutama päivä sitten sain soiton ja mua pyydettiin erääseen työhön, josta olen enemmän kuin innoissani.

Samana päivänä kun sain soiton tulevasta työpaikasta olin myös foillikkeliultrassa. Siellä se lillui. 15mm foillikkeli vasemmalla puolen. Huomiselle on arvioitu optimaalinen inssiaika ja odotinkin tälle aamulle positiivista ovistestiä. Ei näkynyt hymynaamaa, ei. Hetki sitten tein uteliaisuuttani toisenkin testin (liskan) ja sekin oli selkeä nega. Testi viiva oli kuitenkin jo huomattavan tumma eli ehkäpä huomenna se naama meille siellä testissä hymyilee. Se siis tarkoittaa sitten sitä, että soitetaan klinikalle heti aamusta klo 8 ja lähdetään ajelemaan kohti Helsinkiä.

Jännittää kyllä ihan huisisti. Haluaisin hirveästi, että inssi on huomennna koska jos se on maanantaina niin vaimo ei pääse mukaan ja munkin pitää lykätä tärkeää tapaamista.

En malta odottaa, että pääsen tänne mehusteleemaan yksityiskohtaisesti meidän ensimmäistä hedelmöittymisyritystä. Heh heh. Vähän huumoria.

2 kommenttia:

  1. toivotaan et huomen ovis testi hymyilee! En malta odottaa uutta tekstiä kuis teidän inseminaatio meni! itellä ollut kaikki neljä kertaa ihan erilaisia, aina jollain tavoin! Jospa teillä ois mukava kokemus!

    VastaaPoista