maanantai 30. maaliskuuta 2015

Mulla on kohtu!

Kuin siistii! Katseltiin (ja kuvattiin) tänään ekaa kertaa ruudulta epäselvää mustavalkoista kuvaa haltioituneina. Siellä se kohtu lillui. Päärynän muotoinen ja normaalin kokoinen. Vähän piti lääkärin selventää missä ne kohdun rajat nyt onkaan mutta lopulta se hahmottui. Tyhjältähän se tietysti näytti mutta ainakin se on olemassa ja mitä luultavimmin toimiva. Löydettiin myös munatorvet ja 10millimetrin kokoinen munarakkula. Vähän kuulemma pieni kierron ajankohtaan nähden mutta jotenkin olin siitä silti hirveen ilonen. Siellä ne mun osaset todistetusti ovat. Nyt puuttuu enää siittiöt.

Puhuttiin eilen vaimon kanssa siitä millainen lahjoittaja halutaan. Lopulta tajuttiin, ettei meillä varsinaisesti ole mitään älyttömiä toiveita. Itseasiassa sanottiin lääkärille vaan, että jos olisi vähän meitä muistuttava niin olisi kiva. Siniset (tai sinnepäin) silmät ehkäpä. Ei niilläkään niin väliä. Lääkäri soitti puhelun ja varasi meille soluja joiden lahjoittaja on vaalea, siniharmaasilmäinen ja 180 pitkä. Yksi lapsikin on jo maailmassa. Kyllä kelpaa!

Multa puuttuu vielä se joku verikoe (keltarauhashormoonikohan se oli... en jaksa kaivella papereita) ja käyn sen antamassa ensviikon loppupuolella riippuen milloin ovulaatio on. Ja sitäpä juuri alankin nyt etsimään. Torstaista lähtien alan tikuttamaan ovulaatiota ja se mikä aiheutti muutaman sydämen tykytyksen lääkärillä oli tieto siitä, että jo heti tähän ovulaatioon voidaan tehdä inssi. Matkassa on kuitenkin muutama mutta. Pääsiäisen pyhät sotkee ja mitä luultavimmin ovulaatio tulee juuri niinä päivinä. Jos kävisi tuuri ja ovulaatio jaksaisi odotella sinne tiistaille niin ehkä uskalleittaisiin jo ensimmäiseen yritykseen (vaikka keltarauhashormoonikoetta ei vielä olekkaan otettu).

Mä oon tosi ilonen, että kaikki vaikutti olevan kunnossa. Nyt vaan vähän tuuria peliin!

2 kommenttia:

  1. vau! tsemppiä! tiedän tunteen ku ekaa kertaaa olin ultras ja näin sen kaiken, ja ymmärsin mikä mitäki on yms ! :) nyt teille vaan paljon onnea ja peukkuja!!!

    VastaaPoista