lauantai 10. tammikuuta 2015

Hyvää tätä vuotta!

Miten voi olla jo vuosi 2015. Näin 80-luvulla syntyneelle se tuntuu ihan skifi-elokuvalta. Pari päivää sitten tuli vuosi täyteen tämän blogin ensimmäisestä kirjoituksesta. Paljon asioita on tapahtunut sen jälkeen ja suurin niistä on päätös, että aikaistamme aikataulua ja alamme lapsentekohommiin jo alkuvuodesta 2015. Tein myös työhön liittyviä päätöksiä, jotka osottautuivat hyviksi ja uusia mahtavia hommia olenkin päässyt tekemään.

"Aika" iso juttu oli tietysti myös loppuvuodesta tapahtunut rouvaksi tulo. Meillä oli aivan ihanat häät. Rekisteröimme parisuhteemme maistraatissa perjantaina ja juhlimme pienimuotoisesti kotona lauantai-iltana. Sanoimme kaikille parillekymmenelle kutsutulle vieraalle, että halutessaan voi tulla myös maistraattiin todistamaan ja meitä olikin paikalla kunnon poppoo. Taisi olla 11 todistajaa (Vaikka parisuhteen rekisteröinnissä niitä ei edes tarvita. Käsittämätöntä!) pienessä mutta ihan kivassa huoneessa. Meillä oli hyvä notaari, joka luki meille pyytämämme kaavan tahdon-kysymyksineen ja tunnelma oli virallinen mutta tosi lämmin ja ihana. Muutamat lähipiirin pillittäjätkin saatiin vetistelemaan siinä kuudessa minuutissa minkä tilaisuus kesti. Maistraatista mentiin lounaalle kivaan ravintolaan ja kilistettiin lasilliset kuohuvaa. Sitten olikin jo aika palata kotiin täyttämään kakkua ja tekemään ruokia sekä järjestelemään paikkoja.

Lauantaina saimme kuin saimmekin kaiken valmiiksi viime tingassa ja juhlat alkoivat. Söimme yhteistyössä tehdyn mahtavan illallisen noutopöydästä (uunilohi, keitetyt perunat, metsäsienikastike, täytettyjä munia, metsäsienisalaattia, pastasalaattia, vihersalaattia, marinoitua punasipulia ja fetaa, oliiveja, graavilohta... mitäköhän vielä... ai nii lämminsavulohta vielä ) ja jälkiruuaksi tietysti mun tekemä kakku (jonka viimeiset pursotukset sain valmiiksi tunnin enne juhlien alkua) kahvin kanssa. Ruuan jälkeen meille esiintyi nainen ja kitara omilla mahtavilla biiseillään. Tämän jälkeen juhlimme hyvin epävirallisesti tanssin, musiikin, ruuan ja juoman kera aamuyöhön saakka. Pyrimme välttämään kaikkia hääkliseitä mutta pitkän painostuksen jälkeen päädyimme tanssimaan häävalssin. Kappaleeksi valitsimme ex tempore Romanssin koska lauloimme sitä yhdessä kera tuhansien muiden 28. marraskuuta Rakkaudenosoituksessa tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Juhlat oli ihanat ja meillä oli hirveän hauskaa!

Nyt on häät, joulut ja uudet vuodet juhlittu ja arkikin jo alkanut. Tämä tarkoittaa sitä, että on aika ottaa ensimmäiset askeleet hedelmöityshoitoihin. Maanantaina tilaan ajan ensikäyntiin ja siitä alkaa taas jotain ihan uutta. Jaiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti