torstai 2. lokakuuta 2014

Pikaloma!

Jee loma alkoi eilen! Tiistaina heitin hanskat tiskiin viimeisen kerran vanhassa työssä ja aloitin ruhtinaallisen kolmen päivän loman. Olenkin tässä viettänyt lomaa tutustumalla uusiin työpaikkohini eli käytännössä tekemällä töitä. Noh, kerkiää sitä lomailla myöhemminkin. Pitää takoa silloin kun rauta on kuuma. Ja onhan mulla sentään huominen täysin vapaata.

Pikkuisen kolkuttelee takaraivossa pelko siitä miten yhdistän kaksi henkisesti vaativaa työtä ja sinkoilun ympäri kaupunkia bussilla tai pyörällä työpaikkojen välillä. Samalla pitäisi järkätä häitä ja välillä vähän lepäilläkin etten väsytä itseäni ihan totaalisesti. Toisaalta nämä työt kestää vaan kaksi kuukautta, joten sen ajan tekee lähes mitä vaan jos vaan aikataulut saa sopimaan. Kahden kuukauden jälkeen mulle jää käteen mahtavat työkokemukset sekä toivottavasti muutama satku extraa säästötilille vauvan hankintaa, häitä ja häämatkaa varten.

Jännittää uudet hommat mutta oon saanut kyllä hirveesti buustia itseluottamukselle jo pelkästään siitä, että mut halutaan näihin hommiin. Ja siis ihan pyytämällä pyydettiin. Ehkäpä tulevaisuudessa voisi ihan oikeastikkin häämöttää jotain vähän pitkäkestoisempaakin, jonka saisi helpommin sovitettua perhe-elämän kanssa. Nyt täytyy vaan näyttää kuinka hyvä oon ja mihin pystyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti