perjantai 22. elokuuta 2014

Kiljumista ja kyyneliä!

Kerrottiin eilen meidän parhaille kavereille suunnitelmista ja reaktio oli kyllä mahtava! Kiljumista, itkemistä, nauramista ja onnittelua! Omakin pokka petti ja ensimmäiset kyyneleet tuli vuodatettua. Kaverit haluaa ehdottomasti järjestää meille polttarit (yhteiset tietty!) ja vauvanhoitoavuksi jo ihan kinuttiin. Eilinen ilta oli todellakin sitä mitä tarvitsin! Edellisestä kirjoituksesta ehkä kuuluikin mun stressaaminen ja pelokkuus mutta eilen taas muistin sen, että täähän on ihan mahtavaa. Mä oon menossa naimisiin ja meille tulee (aika suurella todennäköisyydellä) vauva! Jeee!

Jostain syystä tästä hommasta oli tullut huomaamatta ihan liian vakavaa. Tämä on mun tähän astisen elämäni tärkein asia, joten vähemmästäkin alkaa jännittämään. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että tää on ihanaa. Kuinka mahtavaa on, että mulla on ihminen jonka kanssa haluan olla aina ja se haluaa olla mun kanssa. Jo pelkkä mahdollisuus yrittää lasta on positiivinen asia.

Järkeilemällä ja stressaamalla en kuitenkaan saa itseäni raskaaksi (ehkäpä jopa päinvastoin!) joten voin ihan hyvin rentoutua ja nauttia matkasta!

On tää elämä vaan ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti hääjuhlastanne tulee ihana & ikimuistoinen ja "vauvaprojekti" onnistuu hyvin myös! :) Meillä myös kovasti haikaraa odotellaan saapuvaksi! (www.mestaripiirros9.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon toivotuksista! :D Toivottavasti myös teidän projekti etenee ja haikara päättää tehdä visiitin!

  VastaaPoista
 3. Olen itse myös paininut näiden tunteiden kanssa ja yrittänyt muistaa että tämä on oikeasti vain positiivista. Jännittää että vielä ei olla päästy oikeasti edes jännittämään ja nyt jo olen näin täynnä tuntemuksia. Miten oikein pysyn housuissani sitten kun odotan sitä positiivista viivaa :)
  Mutta tervetuloa seuraamaan myös meidän matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vinkkasit teidän blogista! Kävinkin heti lukasemassa! :) On tosiaan vaikeaa ottaa rauhallisesti ja olla stressaamatta kun kyseessä on tähän astisen elämän isoin asia. Täytyy vaan tosiaan pitää mielessä, että stressaaminen ja pelkääminen tekee kaikesta vaan vaikeempaa. Hirveesti tsemppiä teille!

   Poista