torstai 1. toukokuuta 2014

Virkistävää vappua!

Huh hei! Tulipas vappuaattona juhlittua... ei vaiskaa, tais käydä niin, että nukkuttiin koko ilta aamuun asti! Suunniteltiin rauhaisaa vappuaattoa uuden Hobitin ja herkkujen seurassa mutta tuli jopa vielä rauhaisampi kun ajateltiin. Molemmat blu-rayta toistavat laitteet temppuilivat ja meillä meni väsymyksestä hermot. Ajateltiin mennä lyhyille päikkäreille ja katsoa sitten leffa. Päikkäreistä tulikin 13 tunnin yöunet! Taidettiin olla vähän väsyneitä.

No tänä aamuna herättiin virkeinä aikaisin ja katsottiin rauhassa leffa ja miettiin mitä tehdään. Kävastiin vapputorilla ja kahvilassa ja tultiin takasin kotiin. Rauhaisa, mukava ja virkistävä vappu raskaan ja kiireisen ajan keskellä.

Ollaan viime aikoina pähkäilty meidän aikataulua. Siis sitä milloin mennään klinikalle. Ilmassa on aika vahvasti suunnitelman aikastaminen ja projektin aloittaminen jo ensi talvena! Mitään varmoja päätöksiä ei olla tehty mutta tällä hetkellä se tuntuisi järkevältä. Jännittää kyllä vähän! Mitä jos vuoden päästä olen raskaana? Tai vielä enemmän: mitä jos en ole!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti