torstai 29. toukokuuta 2014

Hallelujaa helatorstai!

Vaikken uskonnollinen olekkaan niin vapaapäivä tuli tarpeeseen! Mä oon tän viikon ollut ihan uskomattoman väsynyt. Sää on ollut huono ja syöminenkin vähän sitä sun tätä. Jostain syystä jäi viikonlopun herkuttelut päälle ja tällä viikolla on mennyt alas niin jätskiä kun karkkiakin ja kyllähän se heti olotilassa näkyy. Maha tuntuu oudolta ja väsyttää. Ihokin on huonopana mutta luultavasti se johtuu siitä, että aurinko ei ole paistellut enkä ole voinut olla vähissä vaatteissa.

Mulle aurinko on aina ollut paras hoitokeino psoriin. Jo parin päivän oleskelu auringossa auttaa ihan hurjasti. Nytkin käsivarret on jo todella hyvässä kunnossa. Ikävä kyllä psori myös palautuu pikavauhtia jos aurinkoa ei tulekkaan. Ei siis ihme, että toivon joka kesästä mahdollisimman pitkää ja helteistä.

Nyt vaan takaisin ruotuun ruokavalion kanssa niin energiakin lisääntyy! Herkuttella voi paleostikkin esim. dippaamalla kuivattuja omenalastuja vatkattuun hunajalla ja vaniljalla maustettuun kookoskermaan. Taivaallista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti