lauantai 26. huhtikuuta 2014

Vanha ja väsynyt!

Krapula. Hyi olkoon. Ei tämmöstä oloa tullut vielä muutama vuosi sitten. Nykyään juhlimisesta seuraa lähes poikkeuksetta ainakin päivän toipuminen, joskus jopa kahden. En enää vuosiin ole ollut kovin innokas alkoholin käyttäjä. Muutamakin kuukausi saattaa vierähtää kevyesti ilman tippaakaan alkoholia. Juon vain ja ainoastaan juhliakseni enkä koskaan ole oppinut juomaan alkoholipitoisia asioita ruuan kanssa tai kotona rentoutuakseni.

Silloin tällöin tulee kausia kun alkoholia kuluu enemmän. Nyt on meneillään semmoinen kausi. Tuntuu, että jatkuvasti on jotkut juhlat tai tapahtuma jota ei voi jättää väliin. Eikä siinä mitään, juhliminen on hauskaa. Ikävä kyllä, seuraava päivä on aina niin vaikea ja useammin kun kerran on tullut sanottua, että ei enää ikinä. Nykyään mietin kuitenkin aina, että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin vuoden tai parin päästä ei juhlimiseen ole enää samanlailla mahdollisuutta. Raskaana tai imettäessä kun tietysti ei alkoa kulu tippaakaan ja myöhemminkin yhdessä puolison kanssa juhliminen taitaa olla harvinaista herkkua. Nyt on siis otettava kaikki irti viimeisistä vapaista vuosista.

Mulla alkoi muuten uudet työt tiistaina. Vanhat osa-aika iltatyöt on kuukauden verran päällekäin tämän kokopäivätyön kanssa, joten kyllä uni maittaa iltaisin. Väsyttää mutta onneksi tilanne on väliaikainen ja tuleehan sitä rahaa säästötilillekin enemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti