tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ja taas paleosta

Pakko tänne taas avautua tästä ruokavaliosta. Eilen mulla lopulta loppui positiivisuus tän ruokavalion vaikutusten suhteen. Mun kropassa ei ole tapahtunut mitään muutosta ainakaan parempaan. Toisaalta tää on jo niin tuttua. Mä oon testaillu kaikki mahdolliset myrkyt mitä lääkäri vaan on suostunut määräämään, jotta saisin ihon paremmaksi. Todella harva asia mulla toimii. Oikeastaan toimivat keinot on tää viimesin biologinen lääkitys (auttaa ehkä n. 60 prosenttisesti), vahvat lääkevoiteet hieman sekä aurinko. Näillä keinoilla olen mennyt viimeisen vuoden ja iho on parantunut ihan todella paljon pahimmista ajoista (yli 60% ihosta sairaana). Nyt se ei vaan enää riitä.

Eilen sitten päätin alkaa viikon päästä ihan tosi hard core autoimmuunipaleolle. Tää siis käytännössä tarkottaa sitä, että prosessoitujen ruokien, sokerin, viljojen, maitotuotteiden, palkokasvien ja koisokasvien (peruna, tomaatti, paprikat, munakoiso jne) lisäksi ruokavaliostani saa häädön myös voi, pähkinät ja siemenet sekä kananmunat. Myös hedelmien syömistä täytyy rajoittaa pariin hedelmään päivässä. Niin ja poissa on sitten myös kahvi sekä alkoholi.

Tää nykyinen systeemi on saanut kuukauden aikaa osoittaa toimivuutensa ja mulla ei ole kärsivällisyyttä odotella enää tekemättä mitään. Eniten mua ahdistaa kananmunien jättö pois ruokavaliosta. Mistä saan proteiinit. Harkitsen todella lihan syönnin aloittamista ja oonkin yrittänyt ottaa selvää meidän alueen luomuruokapiiristä. Minkä hintaista luomuliha oikein on? Äh! Olispa vähän vähemmän rahaton.

Tänään puhuttiin äidin kanssa puhelimessa tästä mun ruokavaliosta ja se kauhisteli sitä, että voinko syödä enää mitään ja että onkohan se sen arvoista. Yritin sille selittää, että mun on nyt saatava joku ratkasu tähän tilanteeseen koska en kuitenkaan voi käyttää nykyisiä lääkkeitä jos joskus oon raskaana tai imetän. Sitä se kanssa mietti, että joudunko syömään sitten raskaana jotain lisäravinteita tän ruokavalion takia. Se vähän nauratti kun syön paremmin ja terveellisemmin kuin koskaan elämäni aikana tätä ennen. Ongelmahan on ruuan hinta.

Nyt katsomaan yle areenasta Lip Serviseä jotta saa ajatukset ihan muualle. Vähän se on omituinen L-koodi-kopio mutta ihan katsottava kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti