torstai 27. helmikuuta 2014

Odottavan aika on ihan sopiva?

Muutama päivä enää ja kiirus alkaa hellittämään. Pieni hengähdystauko tuleekin tarpeeseen ennen seuraavaa isompaa työrupeamaa, joka alkaa toukokuun alussa. Muutamia aiheita mulla onkin ollut mielessä mistä tännekin kirjoittaisin mutta nyt ei vaan ole jaksanut keskittyä. Paleo-ruokavaliokin mulla alkaa joko 5. tai 6.3. riippuen milloin keretään kunnolla kauppaan.

Vähän mulla akuutein vauvakuume (mikä hirveä sana!) alkaa laantumaan ja muutkin haavet ja tavoitteet alkaa taas tuntua tärkeiltä. Se ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että lapsen saaminen tulevaisuudessa olisi vähemmän tärkeää vaan sitä, että vajaan kahden vuoden odotus ei ehkä sittenkään ole niin pitkä. Kevät on saanut mussa aikaan ihan valtavan tarmon puuskan ja suunnittelen ja haaveilen vaikka mistä. Suurin osa haaveista liittyy työhön ja siinä kehittymiseen, etenemiseen ja parempaan toimeentuloon. Nyt vaan täytyy käyttää hyväksi tämä valtava energia ja tehdä asioiden teen jotain.

Tänään kyläiltiin kaverin luona jolla on nelikuukautinen vauva. On se vaan ihana mutta tajuaa kyllä senkin, ettei se vauvan kanssa olo aina mitään ruusuilla tanssimista ole. Pitää nyt tehdä "varastoon" asioita mitä ei sitten hetkeen pysty. Esim. lähteä ihan ex tempore viihteelle tai jopa matkalle (koira pitää tietysti huomioida). Tuo mun puolisko on kyllä niin valmis äiti. Ihan uskomattoman hyvä vauvelin kanssa.

Ihanat ilmat on täällä päin ollut. Toivottavasti huomenna on oikein aurinkoista niin olisi kiva käydä oiken pitkällä kävelyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti