tiistai 4. helmikuuta 2014

Kiirettä pitää!

Pitkä aika onkin kerennyt hurahtaa viimeisestä kirjoituksesta. Juuri nyt on meneillään todella kiireinen aika töiden kannalta enkä ole kerennyt edes miettimään mitä kirjottaisin. Toisten blogeja olen kyllä väsyneenä iltaisin lueskellut ja on todella ihana seurata muiden perheellistymisen etenemistä ja hedelmöityshoitojen vaiheita.

Meidän oma projekti etenee ihan suunnitellusti. Eli siis pankkitilille on kertynyt jopa enemmän rahaa kuin tässä vaiheessa piti olla. Pikkuisen meinaa pää lähteä laskeskelemaan miten pystyttäisiin nopeuttamaan meidän aikataulua (esim. vuodella!) mutta yritän pitää pään kylmänä. Meillä on molemmilla hyvin epäsäännölliset tulot eikä voi tietää kuinka tiukkoja aikoja on tulossa. Saattaahan se olla ettei saada penniäkään säästöön moneen kuukauteen.

Odottavan aika on pitkä.

Ai niin, hain opiskelupaikkaa. Ikävä kyllä ei taida mun pisteet riittää edes haastatteluun mutta tulipahan yritettyä. Taidan syksyllä pyrkiä avoimeen yliopistoon vähän kerryttämään niitä pisteitä, jos vaikka ensvuonna olis paremmat mahkut.

Nyt naputtelemaan työhakemusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti